Sndz91 Benim de merak ettiğim bı kac şey var kızlar. Açılmayı tetiklemek için sıcak suya girme imkanı falan var mı odada duş alabiliyor muyuz ? Bir de ola ki kesi oldu dikişi falan ebeler mi yapıyor doğumun tamamını ebeler mi yönetiyor.?
EslemBosnak Sndz91 bunun bilgilerini gebe okuluna uğrayarak öğrene bilirsiniz ben doğumdan sonra duş alabilirmiyim diye sormuştum duş var odalarda tabi ki zaten yönlendirirler sizide demişti
Tazeanneee11 EslemBosnak peki doğumhanede çoğu kişi Yanyana mıydı devlet hastanelerinin bahsettiği gibi yoksa Özel hastaneler gibi tek kişilik miydi
EslemBosnak Tazeanneee11 13.12.2023 saat 00.10 da kızım kucağımdaydı çok şükr çok memnun kaldım herşeyiyle ebeler hemsireler doktorlar ilgi alaka herkesin odası ayrı odada yatam çatal ve bebeğin doğduğunda ilk yapılacak muayenesi icin gerekli ekipmanlar ve yatağı banyosu mevcut sancılarım sırasında plates massj ılık duş hepsini yaptım yanımda refakatçimde vardı ama dilerseniz biz masaj yapalım demişlerdi çok güzel bir doğum sürecim oldu🥰
Cananarda Gamoo bu posta denk gelmem çok iyi oldu bende esenlere gidiyorum sezeryanım ama ben genel olarak iyi şeyler duymuştum sizdende duymak daha rahatlattı.
Bebekbeklrkn Cananarda evet cnm sende mi doğumu orda düşünüyorsun ama Ece hanım girmiyor sanırım doğuma bilgin varmı
Cananarda Bebekbeklrkn Evet orada yapicam inslh kim denk gelirse diye biliyorum benimki sezeryan bakalım hayırlısı olsun inslh.
Halilesma EslemBosnak mrb öncelikle hayırlı olsun 🙏🏻🥰 refakatçiniz sancı beklerken yanınıza alınıyor değil mi doğum anında çıkarıyorlar sadece
Veybil Mer3459 bende oğlumda orda doğum yapmıstım çok memnun kaldım hanımefendiniin anlattığı gibi herşey şimdi Allah nasip ederse inşallah kızım olucak ondada orda yapmayı düşünüyorum
Halilesma Veybil bende kızımı 2019 da orda doğurdum refakatçi olarak annem sancı çekerken hep yanımdaydı erkek almiyolar ama biri sancı cekerken de alınmadığını yazmış değişip. Değişmediğini öğrenmek istedm