Babyy21 Kızlar ilk bebek hareketleri tam olarak nasıl tarif edilir yaa ,🥺 16+4 haftalığız. Böyle sırt üstü uzanınca sanki böyle çok hafif bi hareket var gibi hissediyorum ama bana mı öyle geliyor gerçekten mi öyle bilemiyorum 🤷🏼♀️
ipekveatlas Babyy21 bence aynen o hissettiklerin bebeğin. o haftalarda sırt üstü yatınca pıt pıt hareketlenme olıyodu cok iyi hatırlıyorum 😍
Bedisperk Babyy21 ilk hareketleri sanki içinde bir şey süzülüyor gibi hissediyorsun ya da pıt pıt bir şey atıyor gibi oluyor. Yüksek ihtimal hissettiğin bebeğin sana burdayım anne diyor ☺️
naneliseker_ Babyy21 atar damar şeklinde mi atıyor? Benimde öyle ama emin değilim bagirsak mi bebek mi … Bana kalsa bebek çünkü suda yüzüyor gibi orda ve hep hareketli ne zaman uzansaniz o atisi hissediyorsaniz bebektir
Babyy21 gul-lale1 ilk gebelik ama bebek hareketi mi bağırsak hareketi mi bilmediğim için anlayamıyorum 🤷🏼♀️
Babyy21 Bedisperk yaaa 🥲 gözyaşım pıt 😍 Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Babyy21 naneliseker_ hep solda hissediyorum. Böyle kayma gibi çok hafif bir his hemen hemen 3 4 tür uzanınca hissediyorum
1haticekubra23 Babyy21 aynı şeyi doktoruma sormuştum kalbim karnında atıyor gibiydi😂 oda ilk başlarda öyle oluyor sonra tekme seklinde devam ediyor dedi yani bı 4 hafta sonra felan tekmesini tam olarak hissedersiniz insallahh:))
1haticekubra23 Babyy21 bence öylee:)) ben uzuluyordum durmadan arastiriyodm neden hareket etmiyor diye oysaki hareketi ilk başlarda öyle hissediliyormus doktor deyince rahatlamistim😂