irem115 Bir haftadır bebek çantası bakıyorum asla karar veremedim kullandığınız bi çanta varsa öneri verir misiniz
gudmorningbeya irem115 e bebekten iki sene önce Baby Mom aldım çok memnunum 2. Bebeğime de kullanıcam tertemiz
Hizligonzales irem115 2sene once mcd bag aldim asiri kaliteli ve buyuk omurluk bi canta yeni bebegim olacak bidaha bi 2 3 sene daha rahatlikla götürür
irem115 gudmorningbeya özellikle baktım markaya ama biraz daha geniş olsun istiyorum teşekkür ederim 😊
SedaDursun Oyshodan aldım ben henüz kullanmadım ama hafif, kullanışlı normalde de rahat kullanılacak bir çanta bence @irem115
Xcbaby irem115 amazondan aldim Ruvalino bebek cantasi diye geçiyor icinde hersey var alt acma aparati anahtar tutacagi emziklige kadar almanyadan gönderim yaptilar bir haftada geldi efsane kullanisli birsuru gözü var tipi de benim hosuma gitti.
Nurbusra_ Xcbaby bende onu gördüm grisini görmüştüm ama gerçekten resimde gözüktüğü gibi mi acaba büyük mü resmi varsa atabilir misiniz rica etsem 🙂
Derleryahani Xcbaby merhaba. Bu içindrn çıkan alt açma örtüsü dışında kullan at olanlardan da alacak mısınız? Hastane çantası için ya da günlük kullanım için
nbuu Motherıc kullandım sırt ve yan olarak kullanılıyor oldukça geniş ve kullanışlı ayrıca deri. Ama şimdi baktım da fiyatı çook uçmuş🫣 ben 3 sene önce almıştım hiç de böyle değildi. (Her şey ne kadar pahalı !)
Xcbaby Nurbusra_ resim atmayi bilmiyorum 🤦🏼♀️ ama aynen fotoları gibi büyük kullanisli kumasi filan cok kaliteli icinde 6 tane yalitimli biberonluk filan var cok begendik biz 😅
Nurbusra_ Xcbaby kararsız kalmıştım ama sonunda kullanan birine denk geldim teşekkür ederim gönül rahatlığıyla alabilirim artık 😀
nb- irem115 ay ben trendyolda beğendim bi tane 700küsür lira ama benim doğuma var tabi daha indirim kovalıcam
Tgbnrbltt irem115 stylo aldım hepsiburadada indirimi oluyor surekli takip edip alabilirsiniz kaliteli ürün. Muadilleri de var daha uygun fiyata ama ben indirimli haliyle 450₺ aldım iki üç hafta önce falan
Tugbamf irem115 kızım kış bebeği olacak yağmuru falan göz önünde bulundurdum su geçirmez ve şık bişey bakıyordum kiwi marka aldım aşık oldum çantaya . Şiddetle tavsiye ederim
umut123_ irem115 mcd bag f36 modelini aldım. Daha kullanmadım ama bebekli arkadaşım görünce keşke bende alsaydım çok geniş demişti