Mlsfcr Kızlar sizde vajinanız genişlemiş gibi hissediyor musunuz acaba son haftalara doğru normal midir acaba
123blogggh Mlsfcr ay evet tamda bununla ilgili biri bişi yazmış mı diye bakıyordum kaç haftalıksınız 39+3üm dün ilişkide fark ettik
Hizligonzales Mlsfcr genislemis gibi hissetme degil direk genisliyor🤣 hatta aynada bile belli temizlenirken farkediyorum diyorum yazik şekli kaymış tuvalette bile hissediliyor bence o genişlik
MirsT Mlsfcr kesinlikle 27 deyiz ama hissediyorum bence geniş ilişkide eşim de farketti bende korkmuştum hatta açılma mı oluyor diye demek ki normal yeni yeni hissediyorum ben
Mlsfcr 123blogggh ben 27 den beri afedersiniz kendimi temizlerken farkettim normalde klozet kullanıyorum alaturkada farkettim
TgbHmz Mlsfcr Bende doktora gösterdim kontrolüm yakındı Allahtan muayne etti bide bebeğin başı çok baskı yaptığı için ödem de olmuş krem verdi biraz rahatladım sizlerde doktora bir gösterin isterseniz
Caterpillar Haftadayız baya sanki dolgu yapılmış gibi şiş bende farkediyorum oğlumda tek taraftaydı bunda her iki tarafta da var