HafizeeeFatma Kızlar çatım darmış gibime geliyor 37.haftamda devlet hastanesinde çatı muayenesi istemeli miyim ona göre kendimi doğuma hazırlicam normal istiyorum ama tabiki hayırlısı çatım dar gibi hissediyorum benim gibi olan varmı
ipekveatlas HafizeeeFatma çatını nasıl hissedebilirsin 😅 bu mümkün değil. eğer cinsel ilişki sırasında canın yanmasından zorlanmandan yola çıkarak böyle bişey dediysen hiç alakası yok, ben de aynı durum var ve oğlumu 4 kg normal doğum ile doğurdum. muayeneyi de 36. haftamda yapmıştı ebem
HafizeeeFatma ipekveatlas maşallah peki açılma nerede oluyor çatı denen yer vajina ile makat deliğinin arası olan yer değilmi
Basakhilal ipekveatlas aa bunu bildiğim iyi oldu çünkü ben de ilişkideki o zorlanmayla mı alakalı acaba o darlık diyordum😅
HafizeeeFatma Bence ben çatıyı bilmiyorum kızlar ben zannediyorum ki çatı denilen yer vajina ile makat deliğinin arası olan yer çünkü oranın açıldığını söylüyor lar
ipekveatlas HafizeeeFatma hayır orası perine bölgesi alakası yok. çatı dediğimiz şey bi kemik orası doğum anında açılıyo zaten çatısı dar demeleri doğumdan önce bi şey ifade etmiyormuş yani doğum anında belli oluyomuş o. sen onu hissedemezsin ve bilemezsin ancak muayeneyle olur