Meltemgunes zlmchnklc bana çok yakın bir hastane normal doğum yaptırdıklarına çokÇa şahit oldum ben oraya gitmiyorum ama kuzenim orda çalışıyor kadın doğum asistanı o hastanenin tek sıkıntısı gece kadın doğumcu yok ve doğum gece başlarsa doktor gelmiyor
Meltemgunes zlmchnklc zlmchnklc bana çok yakın bir hastane normal doğum yaptırdıklarına çokÇa şahit oldum ben oraya gitmiyorum ama kuzenim orda çalışıyor kadın doğum asistanı o hastanenin tek sıkıntısı gece kadın doğumcu yok ve doğum gece başlarsa doktor gelmiyor
Damlaturkmen Meltemgunes kim doğutturuyor o zaman o nasıl bişey bende orda yapmak istedim ama normal doğum yapmaya bakalım dedi doktorum gece gelirse çocuk nolcak şimdi
zlmchnklc Meltemgunes eee diyelim ki sezeryan olması gerekiyor kadın doğumcu gelmiyorsa kim alıyor sezeryana
Meltemgunes Damlaturkmen Damlaturkmen sen kendi doktorun ile konuş bu konuyu mutlaka Özkay hoca var orda o falan gelmiyor gece birde özel Okmeydanı satıldı şafak hastaneler grubu satın aldı orayı yönetim değişti yani belki bir değişiklik olabilir
Meltemgunes zlmchnklc bilemiyorum bende hamileyim kesinlikle orayı tercih etmiyorum yeni doğan yoğun bakım yok sevk ediyorlar olası bir durumda sevk istemiyorum