bsrsnmz Merhaba hanimlar, doğum öncesinde neler yaptınız, dikkat ettikleriniz nelerdi, ayrıntılı temizlikte neler yaptınız
Ebru_20 bsrsnmz dip köşe bucak koltuk halı cam perde her şeyi kendim yaptım 34 cü haftamda başladım 35ci haftaya kadar yavaş yavaş yaptım vala dikkat ettiğim vücudum yorulmadan önce cam sildim daha sonra diğer işlerimi yaptım tabi erken doğum riskiniz var ise cam falan silmeyin ne olur ne olmaz
zumrasmom1 bsrsnmz camlar mutfak dolapları halılar koltuklar silindi gardrop şifonyer ve konsol içi temizlendi. Birde normal sil süpür kapı kenarları lamba düğmeleri prizler falan tozunu aldım. Zaten evim küçücük esyamda az hemen bittti şükür
Sevince Sevince yavaş yavaş yayarak yapın, cam silme yükseğe çıkma bunlar riskli biraz, ama alçakta kalan işleri çok zorlamadan yapın, sonra kalça bacak VS ağrıyor tabi kişiye göre değişir.
Yenibirannee bsrsnmz 34+1 haftaligim 2 gundur annem ve bacim var saolsun herseyim hazir evimde temizlendi 🤣
Ace_b42 An itibariyle başladım mutfaktan😅 baharatlıklarım tezgah üzerinde olan elektronik eşyalarım fayanslar ve dolapları siliyorum 37.haftadayım sürekli yoruluyorum ama yavaş yavaş yapıyorum çünkü başkası yapınca içime sinmiyor 😢 cam çok fazla balkonlar kapalı haftaya teyzoşum yardıma gelecek silmek için balkonu yıkamak için 🙏🏻