Aylanursu Heidihat İnşallah en büyük destek eşi olması lazım sorun değil olur çocuğumuz acelemiz yok yeni evliyiz gibi çevre de etken tabi herkez olumlu birşey söyler üzüldüğünü belli etmezse oda kafasında aticaktir birazda olsa
Cambardak__ Benim eşimde Haziran’da varikosel ameliyatı oldu 1 ay ilişki yasak sonra başlıyorsun takviye sperm kalitesi için hap veriyolar onu iciyorsun keçi boynuzu özü alın onu tuketsin bol bol, bizde 3 yıldır evliyiz, bebek istiyoruz inşallah olur 🙏🏼
Heidihat Cambardak__ Allah’ım en kısa sürede hayırlı bir evlat nasip etsin size ve bütün isteyenlere amin🤲
msaslaner Heidihat benm eşim oldu 3 ay once benmde tek tüpüm kapalı çıktı bekliyoruz çevremde de duydum amelıyat sonrası olan tek tüple gebe kalanları 🙂
ikizprensesannesi @Heidihat Sperm hiç yoksa azospermi oluyor sanırım öyle bir teşhis konmuş mu öyleyse testis içerisinden sperm alınıyor diye biliyorum tüp bebek tedavis iuygulanıyo.Bizde vasikosel ameliyatı geçirdik ama maalesef bize hiç iyi gelmedi sayılarımız olmadan önce çok daha iyiydi tüp bebek yapmak durumunda kaldık bazı doktorlar ameliyatını hiç önermiyor
ikizprensesannesi @Heidihat Rabbim ol der olur Allah ın izniyle🤲🏻💞 Allah bu yolda herkese kolaylık versin 🌸
Marsmelow Heidihat ameliyattan 3 ay sonra eşimim değerleri normale döndü. Bir engel yok ama bizim gebelik oluşmadı. Çok kişinin ameliyattan sonra doğal yoldan çocuğu oldu. Doktor bize ameliyattan sonra tüp bebek bile yaptırsanız daha sağlıklı olur demişti.
Masal-10 Heidihat Eşimin babası olmuş . 5 yıl çocukları olmayınca doktora gitmişler malum durumu farkedince ameliyat olmuş . Kaynanam 5 ay sonra hamile kalmış 2 çocukları olmuş biri eşim . Ki 35 yıl önceden bahsediyoruz şimdi daha iyidir diye düşünüyorum ameliyat koşullarının inşallah hamilelik de gerçekleşir 🙏
Heidihat Masal-10 evet bu zamanimizda herşey daha yaygın daha kolay kardeşim kafaya takıyor ya annemide sıkıntıya sokuyor bizlerde öyle Allah kimseyi düşürmesin kolaylık versin 🤲🤲🌹
Heidihat Masal-10 amin insallh eşi biraz değişik destek de goremiyor kadın hiç umursamıyor anliycaginiz kardesimde bizle paylasiyir durumu
gzdehlal-36 Heidihat benim eşime de tanı konulmuştu kaçıncı seviye olduğunu bilmiyorum tedavisiz ilk ayda hamile kaldım