Msl2023 songul_ismail80 inşallah olur güzel enerji yayın Rabbim size emanet verdi inşallah ona hayırlısı ile kavuşmanızı nasip etsin inşallah 🙏🧿
28kbr Benimde adetime 4 gün var kan verdim negatif çıktı halime kalma olasılığını arttırmak için neler yapmam gerek kızlar
Kumru_6694 Evet var bnde böyle gördüm , kan verin mutlaka ptsiye kaldı beklemek çok zor aynısını yaşadım ctsi böyle öğrendim. Ptsi sabahı olmak bilmedi 🙂
songul_ismail80 Bahar6667 bugün acilde versem kan tahlili sonuç çıkar mı hemen yoksa yarın sağlık ocağında mı versem bekleyemiyorum
Nargissos songul_ismail80 acil gebelik testi yapmıyor. Kusuyorum midem bulanıyor falan derseniz onlar müdahale ederken de ama gebelik şüphem var derseniz test yapmadan önce müdahale edemiyorlar. Ama direkt gebelik şüphem var diye giderseniz asla yapmıyorlar. Bana pazartesiye kadar sen gebe gibi davran pazartesi kadın doğuma git demişlerdi. Özelde yaptırdım bugün 1 saatte çıktı sonuc
Bahar6667 songul_ismail80 kusuyorum midem bulaniyor basım donuyo diyin yaparlar test gebelik testi yapmıyorlar canm
Msl2023 songul_ismail80 aile hekiminde sonuç 3 güne çıkıyor ya bende öyle olmuştu acile gidin haber verin ay çok heyecanlı 🤩
songul_ismail80 Msl2023 maalesef gidemedim eşim acelemiz yok sindire sindire öğrenelim diye tutturdu yarın sabah sağlık ocağında kan verecem