Deletedmom_85 Kendi doktorlarınız yapıyor mu yoksa perinatoloji şart mi kızlar? Hiçbir bilgim yok bu konuda
gamzecgr Deletedmom_85 detayliyi doktor kendi yapmıyor bölüme yönlendiriyor özel takipliyim yönlendirdi anlaşmalı olduğu yere sonuclari kendisine attım devlette de perinatolojiye yönlendiriyor sanırım
imeaeb Deletedmom_85 Benim de yaşadığım şehirde yoktu perinatolog doktorum radyologa da yönlendirmek istemedi kendisi her detayıyla bakıp anlattı sağolsun, eğer doktorunuz bakıyorsa şart değil 💞
Mavisim3457 Deletedmom_85 Selam canım bende Başakşehirdeyim. Detaylı ultrason ya perinatoloji yada radyoloji yapıyor. Lakin asıl bölümü olan perinatoloji bölümüne yaptırmak lazım. Detaylı inceleme yapıldığı için 30-35-40 dk kimisi değişiyor o yüzden bu bölüm baktırmak lazım. Normal kadın doğum bu kadar detaylı bakmaz zaman yok çünkü 😂😂😂
Deletedmom_85 Bahar6667 bende basaksehirde ikamet ediyorum bu civarlarda da yok herhalde kendi doktorum yapar mı acaba
naneliseker_ Deletedmom_85 benim doktoruma detaylı renkli ultrason vardı bende yapıyorum dedi, ona gideceğim o olmasa radyoloji uzmanı dediler ama gitmem buyum ihtimal Perinatlji de randevu yok ugrasamadm
Bahar6667 Deletedmom_85 kendi doktorunuz yapmıyor canm detaylı utroson için başka doktor yapıyor sen sonuslari kendi doktoruna gosteriyosun
znkara Deletedmom_85 ben çam sakuradan randevu aldım pazartesi çekilecek perinatoloji bölümünün bakması daha sağlıklı beylikdüzü medicana takipliyim bu arada
Deletedmom_85 gamzecgr benim durum biraz karisik ya. Aslında hala takipli olduğum düzenli gittiğim Bi doktor yok. Klinige gittim Bi hocaya önceden de tanışıyoruz dogum ücreti pahalı sadexe dogum yaptiriyor. Bi hastane var ondan dogum.paketi ücreti vs içine dahil bende bilemedim ne yapacağımı iste o yüzden özele takipli olacağım doktor yapar mı onu merak ettim.
Deletedmom_85 imeaeb Bi soracağım kendisine olmadı ya bide muayene içinde mi bakar acaba hani ekstra detaylı parası alırlar mı ki sizden aldılar mı
Deletedmom_85 naneliseker_ sanırım bende ugrasmam gibi geliyor ya doktorum yapıyorsa yaptırırım herhalde ona
Deletedmom_85 Aytac27-07 bende ozel.klinige gidiyorum da doktorum yapıyor mu bilmiyorum yani illa perinatolog şart mi sağlıklı sonuç için onu merak ettim aslında
Deletedmom_85 Mavisim3457 haklısın canım sen nerde yaptırdın peki basaksehirde ? Ya benim muayene bile 30.40 dk sürüyor doktor bebisin hareketlerini 5 10 dk izletiyor rahat. Belki o bakar mı acaba dedim bak kapat yapmıyor hemen kaldırmıyor çünkü
Deletedmom_85 Bahar6667 yaptıranlar varmış da sağlıklı Bi sonuç alamayiz herhalde ya işi ehline mi yaptırmak lazım bilemedim
likesah Deletedmom_85 benim doktorum perinatologa yonlendirdi. Sanirim radyoloji uzmanları da yapıyormus normal kadın doğum doktorunun yaptığını ben hiç duymadım hep başka uzmanlara yönlendiriyorlar.
Mavisim3457 Deletedmom_85 Devlet hastanesi için konuşuyorum. Özel de yapıyor. Ben bu çevrede randevu bulamadım 1 ay en son Gazi Osman Paşa eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım
Deletedmom_85 Mavisim3457 hmm anladım canım devlette iyi bakıyor mu 30.40 dk surermis ya normalde ilgileniyorlar mi o kadar
imeaeb Deletedmom_85 Muayene içinde baktı canım ayrıca ücret vermedik kendisi de bana perinatolog şart değil illa ikinci bir göz görsün istiyorsan başka şehirde önereyim dedi ben de kendisi bakıp gerek görmediği için gitmedim. Bu arada detaylı ultrasonda bakılan her şeye bakıp uzunca anlattı bence biraz doktorun uzmanlığıyla da alakalı olabilir sonuçta perinatologlar da bu alanda uzmanlaşmış kadın doğumcular
naneliseker_ Deletedmom_85 valla boş yer yoktu, doktorunuza bağlı o tecrube konusur ve renkli cihazı varsa vs. Benimki 50 yaşlarında artık alışmış yapıyor da 😀
Aytac27-07 Deletedmom_85 bana doktor araştırmayı önerdi,bende dedim özel kliniğe gitsem olurmu olur dedi,hem sıra almak zor,,,onun için direk özele gittim zaten tepeden tırnağa iç organlara bakıyor ikisi de
Mavisim3457 Deletedmom_85 Başakşehir çevresinde1 ay kaç ilçede randevu bulamadım. 25.haftada en son Gazi Osman Paşa eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım çok memnun kaldım. Çok bilgili ilgili bir Dr denk geldim. 30 dk Bi baktı şeker testi istedi 25 dk Bi daha baktı. Baya inceledi ilgilendi.