ygmrcglyncn Kızlar 37+4 haftalık oldum ve yalancı sancılar başladı sizde durumlar nedir?Yalancı sancı başladıktan kaç gün sonra doğumunuz oldu ?
Mineklc ygmrcglyncn 37+1 im benimde dünden beri hafif hafif günde 3-4 kez sancım oluyor ama cuma nst ye girdim orda çıkmadı ne zaman gelecek acaba bebişler çok merak ediyorum
ygmrcglyncn Mineklc benim bugün nstde düzensiz sancılar çıktı ama düzenli olmayınca bişe demedi bi de doğum kanalındaymış başı bakalım biraz heyecanlandım açıkçası umarım sizde vakti gelince sağlıkla kucağınıza alırsınız
hayalim35 ygmrcglyncn adı üstünde yalancı sancı belli olmuyor işi bn 31+3 ken sancılarım başladı inş erken doğum yapmam dedim 41+1 de başlattı doğumu doktor😂
ygmrcglyncn hayalim35 yani yalancı sancı derken aslında nstde bugün düzensiz sancılar çıktı ama düzenli olmadığı için dogumla ilgili bişe demedi eve gönderdi
ygmrcglyncn hayalim35 yani yalancı sancı derken aslında nstde bugün düzensiz sancılar çıktı ama düzenli olmadığı için dogumla ilgili bişe demedi eve gönderdi
hayalim35 ygmrcglyncn tamam işte aynı şey acile bile gitmiştim korkmuştum erken doğacak die 41 de doğdu o da doktor başlattı geleceği yoktu
Mineklc ygmrcglyncn bizim 32. Haftadan itibaren başı kanalda ama bakalım hayırlıca gelsinler sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız umarım
ygmrcglyncn Aasli-342874 koyarım buraya ekleniyorsa hayalim35 o zaman panik yapmiyim vakti vardır belki yani belli olmaz.İlk doğumum 41+0 da oldu ama onda hiç doğal sancım olmamıştı o zamana kadar o yüzden bu hamileliğimde ilk defa yaşıyorum
hayalim35 ygmrcglyncn aynı değil hamilelikler bn oğlumda sancı ne bilmezdim sıfır açıklık sıfır sancı girdim kızımda ise 31 haftalıkken oturamıyordum bazen sancıdan kaç defa acile gittim hele son 2 hafta 2 günde bir gittim doktora
Sezgitas 32 den beri yalancı sancılar var ama bebek 39 da yeni kanal girdi, Dr tahminen haftaya doğurursun dedi. Yani hemen olmuyor o işler 😅