sibelcv merhaba hanımlar 29 haftalık bebeğim ultrasonda doktor ıkı hafta geriden gidiyor dedi kafa ve karın cevresi 27 hata ile uyumlu dedi içim cok huzursuz oldu nasıl Haftasını yakalayabılırım doktor sadece ıkı hafta sonra kontrol dedi
Burcusp sibelcv bende 29 haftalık hamileyim en başından beri bebek hep 1 hafta geriden geliyor bizimkide geç döllenme ye bağlı dedi sizinde öyle birsey olabilir mi sorun olarak görmüyorum bunu dedi
zumrasmom1 sibelcv valla benimde bebek iki hafta geri diye perinatalojiye yolladı organları falan gayet iyiymiş maşallah ya hafta ölçümü yanlış yada bebek minyon dediler. Sonraki hafta gittiğimde de bir hafta büyük çıkardılar. Değişiyor yani doğana kadar emin olamayacagiz
sibelcv Bahar6667 35 cm boyu 1065 kilosu sadece kafa ve karın çevresini 27 haftayla uyumlu ölçüyorum dedi doktorum ama ben karnımdaki büyümesini hissediyorum artık vurdugunda zıplatıyor baya sert hareketleri
Hesenzade_f_g Bahar6667 kac haftadasiniz su an. Nasıl ilerliyor? Benim doktorum Bakuude kəndim sə Azərbaycanın digər ucunda yasiyorum 600km var. Burda sadəcə usm test yapiyodum doktoruma atiyorum o soyluyor nə yapacagimi. Buraninkilere guvenemiyorum yazdığı ilac lara falan. Bir kərə 10 haftada gitdim aşırı ilac yaziyor. Bakude ki doktorum. Pek ilac onermiyor. Ən enemlisi nəysə o. 2 aydan bir gidiyorum.
sibelcv naneliseker_ doktor endişelenecek birsey demedi kan akımı kalp atışı suyun normal dedi ama endişelendım hıc duymadım cevremde
naneliseker_ sibelcv doktor birsey görse derdi ki kötü bse de olsa saklamaz derler cihaz bazen ölçümü öyle oluyor. İçiniz rahat değilse renklide baktırin:)
sibelcv Burcusp evet benımde geç döllenme oldu keseyi falan olması gerekenden birkaç gün sonra görmüştük net olarak umarım öyle birieydir daha sorun olmaz ilk çocugumdada tarama testleri ense kalınlıgı yüksekti onun sıkıntısını yaşadım içten içe cok şükür sağlıklk doğmuştu şimdide tekrar aynı hisleri böyle yaşıyorum endişe