Haticer Kızlar tekim ve korkuyorum eşim işe gitti sabah gelcek benim gibi tek kalan varmı neler yapıyorsunuz üstelik bide hamileyim korkuyuda iki katı yaşıyorum🥺
Ceyss Haticer Bende sen gibi eşim nöbetçi olduğu zamanlar korkuyorum o zaman da oturma odasında televizyon açık bir şekilde yatıyorum daha iyi oluyor
S_B6606 Haticer bende tekim daha doğrusu 2 yaşında minnosum var o da uyuyo eş desen gönüllü olarak yok okey de saat kaç olmuş
Elenora Haticer benim de eşim gece gelmiyor 2 hafta boyunca gündüz evde bende korkuyorum 😨 bildiğim bütün duaları okuyorum uyuyorum bazen uyanıyorum WC gitmeye korkuyorum 🤣 sonra gidiyorum dönüyorum uyuya kalıyorum. Tek yapmamız gereken şey kafamızı boşaltmak yapamıyoruz 👀
Buseerdem1 Haticer ben annemde kalıyorum eşim gececiyken sabah eve birlikte geçiyoruz yoksa uyuyamıyorum ama ışık açıp dua okursanız rahatalrsiniz belki film izleyin kötü şeyler düşünmeyin korkmayı falan düşünmeyin yani
Paradise1_ Haticer asker eşi olarak iki yıldır tek yaşıyorum önceden asla kalamazdım evlendim mecbur oturma odasında geçiyor günlerim yatak odasını o gelince kullanıyorum 😀
Cyln00 Benim eşim ful gece çalışıyor sabah geliyor evlendiğim günden beri böyle emekli olana kadarda gece çalışcak korkulucak bişey de yokki alışık olmadığın için öyle televizyon falan aç evde ses olsun rahatlatır seni ☺️