Kahverengi celileturk benimde bugün halsızlık falan çok olunca bir test yaptım hayalet bir çizgi çıktı hani çoğu kişi baksa göremez onun üstüne gidip kan verdim 17,1 çıktı daha çok yeni birşeymiş yanı
celileturk LovelyMom_ hafif bel ağrım var ama kaşık ağrım hiç yok. Adet öncesi göğüs sancımda yok. Ama diş ağrım çok fazla 😂
LovelyMom_ celileturk bel agrisi var,mide bulantisi var,uyku var,istah var var da var,ama test koca bir negatif 3gun once cok silik bi cizgi gordum ama
edasontr celileturk kasık agrım vardı 2 gun once gelip giden goguslerim cok acıyor ve diş agrım da var abse gibi birsey oldu acıyor gebelikte oluyormu bu beliryi acaba
hayalim35 celileturk geç döllenme olmadıysa çıkar ama ilk ıdrar daha netmiş bn öyle yaptım hatta uyuyamadım sabah 7.30 da test yapmıştım
celileturk hayalim35 ben evde test yapmak istemiyorum. Pozitif olursa da kan vericez yine direk kan vermek istiyorum biraz geçince ya.
edasontr aylin1629 valla blmiyorum ki inan benmde oyle abse yaptı dıs agrısıda degl degisik bi acı anlıyamadım
celileturk aylin1629 valla olabilir benim bir kızım var 4,5 yaşında onun hamileliğinde benim bir dişim çürüdü bir tane de kırıldı.