Gamze4127 Yenidoğan bebeğe anne sütü yanı sıra mama verilir mi soyup doymadığına göre mi verilir nasıl yaparım yardımcı olur musunuz doğuma az kaldı bilgisi olan?
Esranur67 Gamze4127 benimde sütüm yetmiyordu mama verdik zaten sezaryen oldum ilk zaman süt yoktu mama verildi
Paramedik16 Gamze4127 eğer doymazsa bebeğiniz ağlarsa emdikten sonra bile açmış gibi davranırsa sütünüz yetmiyor demektir onuda çocuk doktorunuzla görüşüp öyle başlayın ben sma kullanıyorum ikizlerime 8 aylıklar biberonla içtiler hala daha da öyle içiyorlar sadece 3.5 ay anne sütü aldılar
Gbbggj Gamze4127 bende mama veriyorum 60 ml alıyor emiyor ama doymadıgını hissediyorum gece hep mama veriyorum 3 kez alıyor
DilekKorkmaz02 Gamze4127 Sezeryan oldum. Sütüm geldi ama minik geliyor en başta Aptamil mama kullandık. Gaz sorunu yaşamadık ama kilo aldırmıyordu Hipp mamaya geçtik memnunuz baya. Biberon olarak Chicco nun anne meme ucuna benzeyen modelini kullanıyorum hiç meme reddi yaşamadım.
2prenses_masal-oyku Didembyr başkasına sormuşsunuz ama benimde ilk gebeliğimde öyleydi ben biberon verdim hemde emzirdim memeyide aldı biberonuda aldı meme reddi yoksa sıkıntı olmuyo genelde
Tugbakara Didembyr biberonla verdim aptamil ar kullandim kusmaması için bazı Mamalar bebekleri kusturuyor Aptamil Ar kullanin mutlaka
Yrgnnnnnn Bebeğim 1 aylık şuan hem emiyor hem mama içiyor. Sütüm yetmediği için takviye yapıyorum ama biberonla değil şırınga ile yapıyorum. İlk günler 2 gün biberon verdik meme reddi olacaktı istemeyerek mememi almaya başlamıştı bende direk bıraktım biberonu
Gbbggj Gamze4127 sma optipro kullanıyorum hastanede hip vermişlerdi ama sma çok eski bir mama bende onunla büyümüşüm zaten 😗
Sedack Gamze4127 en fazla 20 gün kaldı benimde, her ihtimale karşı 1 kutu aptamil mama aldım, biberon philips
WiseMom Gamze4127 Süt indirme, süt artırma yöntemleri ve işe yarayanlar için yazımı inceleyebilirsiniz naçizane bir kaç şey not ettim🙏🏻❤️ https://forum.mutluanneleriz.com/d/1650311-taze-doguran-bebegi-kuvozde-sutu-azalan-kesilen-annelersu-mevzuyu-cozelim
irmarose Gamze4127 benim kızım sarılıkta ciddi kilo kaybı yaşadı doktor mamaya başltmıştı emzirme artı mama ilerledim. Sma optipro kullandım. Doymayınca ya çok ağlıyor ya da sarılık değeri yükselerek uykuya geçiyor daha uzun bi şekilde. Bizde böyle olmuştu