aysql05 Mydream son 46 😍❤️ Sırt ağrıları ve mide yanmasından gece boyu ayaktayım uyuyamıyorum onun dışında her şey normal 🥴 sizin nasıl gidiyor
Mydream aysql05 Benimde uyku sorunum oluşmaya başladi,onun dişinda sik idrara çikma arada kasilma da oluyor,nefes darliği da başladi bide biz 10 gün onden gidiyoruz artik doğsun istiyorum
Mydream Diyetisyen Sanci daha olmadi bende merak ediyorum nasil başliyo sanci olduğunu nasil anliyorsun
Diyetisyen Mydream valla canım ben hamileliğimden önce de adet sancısı çok çektiğim için aynı öyle kasıklarımda ağrı oluyor ama geçiyor işte yalancı :)
Mydream Diyetisyen Adet sancilarim o kadar güçlü oluyorduki bende bayilacak gibi oluyordum çok çektim hamileliğin en iyi tarafi adet olmamak bence☺️
turkan12 Benim son 8 gün 😍 fakat Doktorum 1 hafta geriden geliyor dedi yani 15 gün mü kalmış oluyor bu şekilde geriden gelen var mı fikri olan 🙏
Gzmocl Mydream son 37 😊😊 hazir aramızda bi fark yokken birsey sorayim. Bugün utu yaparken iki kere. Afedersiniz ama Makatımdan bisi sokuluyormus gibi ince bir agri hissettim bi kac saniye sürdü bir oldu durdum ikinci olurken oturdum ve bekledim nasl bi agri oldugunu anlamaya çalıştım bilemedim
turkan12 Gzmocl bende öyle canım gelişsin Diye uğraşıyorum ama benim hamileliğimin başından beri 1 hafta geri geliyor Doktorum geç döllenmiş yumurtalıklar demişti bana hayırlısı bakalım artık 🤔
Gzmocl turkan12 aynen canm 7 haftalik gitmiştim sanirim ultrasonda 6 haftalik ama kese ve kalp atışı görünüyor sıkıntı yok dedi ve hala öyle. RABBİM yardimcimiz olsun