Mlsfcr Kızlar benimle aynı haftada olan var mı acaba nasıl geçiyor kıyafetleri yıkayıp ütülediniz mi ben daha beşik almadım bu hafta alacağım
Defnenin-annesi Mlsfcr Benim her şeyim hazır hastane çantamı da hazırladım 32.haftada. Şu an 33+4 üz. Giderek ağırlaşıyor insan o yüzden erkenden yapmak lazım
Egeminannesi Mlsfcr canım ben hazırladım benim bebek önden gidiyor eğer erken gelme ihtimali olursa diye zaten 30 olunca hazır olması lazım
kelebekucusu Mlsfcr 33+5iz 28 29.haftada besigini arabasını her seyini alıp yikayip utuledim hastane cantasini hazırladım
Elzem123 32+4 teyim ama kıyafetleri daha yıkamadım çantamı hazırlamadım. Bu hafta yapacağım inşAllah. Zaten 2. Kızım geliyor o yüzden pek alışveriş ihtiyacım yok çoğu şey var birkaç ufak tefek şeyler almam lazım.
Agg0207 Mlsfcr 32. Haftadaym bende ikinci kızım olacak herseyini aldım ama daha yıkamaya başlamadım yıkayıp utulicez bu hafta artık çantamı hazırlarım
Haticealp Yıkama bitti ütülemem gerekiyor hastane çantamda hazır değil daha hiç birsey yapasim yok geçen hafta full temizlik yaptık çok yorgun düştüm 😊
Bernasnli Mlsfcr herşeyi aldım diyorum gene eksik çıkıyor bugün yıkadım hafta içi de ütüler doğum çantamı hazırlarım 35 hafta olucam pazartesi
Ayshe19 Mlsfcr 34 haftam bitecek herşeyini hazır ettim valiz çanta bekliyor kapı kenarında eşime de tembihledim bunları kapıp getiriyorsun doğurursam diye 😅😅
Papatya_kokuyo5 Mlsfcr yıkayıp ütüledim canım beşik oğlumdan kalma var sadece kurulacak şimdi sen beşik deyince ben cibinlikleri yıkamayı unutmuşum yeni aklıma geldi😂hastane cantamız tam hazır sayılmaz kendi eksiklerim var
ardenmommy Dolapları geldi yatağı hala gelmedi kıyafetleri yıkandı ama ütülenmedi hastane çantamda hazır değil🤷🏼♀️ Çalışıyorum yetişemiyorum 🥺
Hayrnnisaors97 Haftaya pazartesi temizlik yapılacak beşik kurulacak bebek eşyaları yıkanıp ütülenip çantamız hazırlanacak inşallah 34. Hafta bitmeden hazır olacak herşey ☺️
Yasemen06 Mlsfcr Koçtaş tan dolap almıştım bir aydır dolap bekliyorum daha dün teslim edebildiler oda ısrarla araya araya anca dolap gelmeden de eşyaları yıkayıp ütülemek istememiştim haftasonu yapacağım inşallah hafta içi çalışıyorum yetisemem