Turk33 koalamiyim Allah korusun sizinde bahtınız ne kadar olumsuzluk varsa üst üste gelmiş kordon dolanması zaten yeterince korkunç geliyor bana 🥺
lovecanim kardelen_07 benim doktorum da düşük doz verilebilir dedi ama dozu çok önemli dozu asilirsa sıkıntı dikişler patlar gibi konuştu ben isteyeceğim yarına kadar bakalım inşallah acilmam iyi gider sancım olrda gerek kalmaz
Minikperi Turk33 suni sancıyla doğum sezaryen kadar zor bir süreç buna emin olabilirsiniz. Normal doğumda ısrar etmek bazen iyi sonuçlar doğurmuyor maalesef bu yüzden doktoru dinlemek en mantıklısı
Turk33 Minikperi ilk gittiğim doktor sezeryane almak için bebegin başı büyük kilosu cok catin cok dar iki parmağım girmiyor dedi bebehin pozisyonu kotu dedi son 13 gün kala kuru eldivenle muayene etti çatı için canımı yakmak için doktoru degistirdim başka doktora gittim kesinlikle çatı muayenesi o şekilde olmuyormuş onu öğrendim sadece canımı yakmak istemiş korkmam için profesore gittim bebek iyi durumda catin iyi bebegin pozisyonu iyi bir problem yok dedi ama devletteki doktor sezeryan yapiyor sadece profesor … Bu gittigim doktor da hersey yolunda ama pazartesiye kadar dogurmazsqn suni veririm dedi hafta boyunca sancim gelsin diye ağır iş yaptım son 2 gün hareketleri azalınca acile geldi sorun yokmus dinlenince hareketlendi bu sefer doktor ben hoşlanmam böyle hareketin azalmasının dedi ama hocam çok hareketli suan dedik olsun seni sezeryan yapalım dedi yani anlayacağın doktorlara güvenim kalmadı bebegin kilosu 3650 mis başı kolu omzu genişliği gayet iyi suyu çok iyi yani suan suni de olsa bir ihtimal varken sebepsiz yere neden pat diye sezeryan olayım diye de dusunuyorum
lovecanim Turk33 yarın 40 haftalık oluyorm cuma günü gitmiştim 2 santim demişti yarın da gidiyorum bakalım nolcak
Ulvana Turk33 benim doktorum 9 ay boyunca her şey iyi güzel 38 haftada ben seni doğuramam bi behaneler ve beni sezeryan etdi. Ağrılar var 10 gün oldu geçmiyor bide ameliyattan sonra kanamam oldu ölümlerden döndüm Allah yardımcınız olsun doğurun sağ salim ben 42 geçmişleri gördüm hadtanede doğuriyorlar dı
blueberyy00 Turk33 bence doktorunu dinle devlette değilmi bu doktor şu an eline ne geçecek devletteyse cüzi bir sezeryan parası ama bebeğin hareketleri felan kafasına yatmıyorsa vardır bir bildiği bence riske atma
kardelen_07 koalamiyim rabbim yardımcınız olsun benimde koluna ve boynuna kordon dolanmisti kafası büyük demislerdi rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah
Esmagrr Turk33 bana o haftada normal yaptırdı doktorum eğer ki açılman yoksa durup dururken suni sancı almak sana çok acı çektirebilir doktor da değiştiremezsin bu saatten sonra darphaneye dönmüş hastanelerde iyi doktor bulmak gerçekten
Umyhy Turk33 ozel aldigi paraya bakar. Devlet sagligina bakar. Genelde bu boyledir. İstisnalar kaideyi bozmaz
Umyhy Madeinpelin ozeldeki doktor bana da suyun az demisti hem egitim arastirmaya hemde uni hastanesine gittigimde bebekte ve suyunda herhangi bir sorun yoktu. Ozel hastaneye akli olan gitmez bence.
Madeinpelin Umyhy görümceme de suyun az dedi diğer hafta tamamen bitmiş hemen alalım dedi önceden yer ediniyorlar sanki 🤨 ama bilmiyorum belki de özel haklıdır. Devlette de doğum verilen muamele vesaire iyi değil. Mecbur özelde doğuracağım hayırlısı
Turk33 Umyhy bende sizin gibi düşünüyorum ama bugün bebek hareketlerinin azlığından üniversiteye acile gittim dogumhanede doktor çatı muayenesi yaptı sonra öğrencisine yaptırdı mutis bir acı çektim cataldan kalkacak canim kalmadi oradaki görevli ebeye yardım edermisin dedim açıdan bayılacak gibiydim. Benimde belim ağrıyor valla yandaki devirlerde destek almaya çalış dedi … okadar dermanım yoktu ki kimildayamadim kolunu uzattı tuttum çeker destek olur sandım şad dikildi dedim saolun ben canim yerine gelince kendim kalkarım dedim … zorla kalktım… doktor öğrencileriyle sonuçları inceledi bir şey demeden geldi yarım saat sonra zorla ağzından bilgi almaya çalıştım… ister yatisini yapalım ister git dedi ama bir şey olacak olsa buradada olur dedi … o gece o ebe oradayken gözetim icin bile kalmak istemedim… sırf bu muameleleri dolayi özele muhtaç kalıyoruz… onlar da kasap gibi kesip biçip göndermek istiyor
ChemistrySK Turk33 cnm iliski denediniz mi birde su evleri yere eğilip silme olayını, ben kizima 40+3 de bigun once iliskiye girmeyi deneyip sancilanarak gitmiştim çünkü,simdide hergun yine bunu deniycem 40+ lar bitmeden gelsin diye