Arkadaşlar bu gün 40+0 oldum 3 gündür kendimi aşırı yordum ev işleriyle son 2 gündür bebek hareketi azaldı dün acile gittim hic bir problem gozukmuyor suyu iyi kordonu pozisyonu ciddiye alınmayacak basit sancilar çıktı acilmam yok catim dar değil. Özeldeki doktorumu son 13 gün kala degistirdim bu doktora tavsiye üzerine gitmiştim 40. Hafta geçti bu pazartesi yani 40+2ye kadar doğu yapmazsan seni suni sanciyla deneriz yoksa se eryane alirim dedi . İki gun hareketi azalınca bu gün gittiğimde bebeği kontrol etti herseyi normal iyi ama dün hareketi az olunca ben huylandim seni sezeryane aliyim dedi ister üniversitede sezeryan ol ister burada ama ben normal dogurtmam seni dedi . Suni verip deneyecektik hocam dedim suni sancı yukarıda veriyorlar illa istiyorsan versinler dedi ama ben önermem dedi … bebek ya kakasını yutarsın ya plesentasi ayrılırsa gibi bir sürü bahaneler … devlet acilde de sancin yok bebek neden kakasını yapsın sitrese girsin dedi .. kafam allak bullak ne yapacağımı bilmiyorum dogurmam icin zaman kalmadı başka doktora gidemem … 😔 Bu doktor suni sancı da valesi gelip gidip beni korkutacak hadi sezeryan diyecek hemen ben bana güç vericek yaparsın diyecek bir doktor bulmak çok istiyordum 😔 piskolojik olarak çöktüm mahvoldum ne normal doğum yapabilecegimr inancım kwldi ne sezeryane kaldi .. benzer durum yaşayan var mı sizce ne yapmalıyım