Seval0Seval Mavimsii_56 aniden kalınca kramp gibi oluyor kasıklarım rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyh
LovelyMom_ Mavimsii_56 evet ya bisey dediyimize pisman ediyolar.test yaptim der demez hhh noldu ne cikti diyor gozleri tipki boyle 👀 kaliyo🤣
Kahverengi Seval0Seval 2 saaten öncede çıka biliyor verdikleri barkodun fotosunu çek hastanenin sonuç sayfasına ordaki bilgileri girerek daha hızlı öğrene biliyorsun
bade-06-bade LovelyMom_ aynıymışız sizinle tarih olarak bugün test yaptım çizgi falan çıkmadı negatif hâlâ bekliyorum bı umut insallah adet olmayız ❤️
Mavimsii_56 LovelyMom_ sade onda kalsa iyi agrım var desen senden cok korkuo ki bşse olcak benden kan gelmişti basladım aglamaya fln o da bi korktu ki sorma 🤣🤣
Seval0Seval D12ekim emir_01 Lunalunay EsraArslan81 Mavimsii_56 LovelyMom_ Kvrck-123 D12ekim Betlllal aynı cnm doktor çok erken dedi hastalığın geçsin gel dedi
Kvrck-123 Seval0Seval Rabbim hepinizi sevindirsin inşallah, hepiniz güzel haberler alın aminnn merakla heyecanla bekliyorum inşallah pozitiftir.
D12ekim Seval0Seval seninle aynıyız inşallah vardır canım bende pazartesi tekrar kan vereceğim ama cok sabırsızım haberini bekliyorum
Kvrck-123 Seval0Seval ben reglime 3 gün varken silik çizgiyle öğrenmiştim. Normal gebelik testiydi bir de inşallah vardır.