blueberyy00 Mutluuuu 13 haftalıkkende bana aynısını dedi doktorum benimkisi ilki de sezeryan olduğu için doğum ile ilgili yorum yapmadı ama evet bu normal doğuma engel kimisinin büyüdükçe yukarı çıkıyormuş plesenta ama kimisinde çıkmıyor kanama olayı evet olma ihtimali%90 gibi bişey doktor da bana ısrarla kanama olabilir kanaya bilirsin bu durumda çok normal bu sürekli de olabilir arada birde olabilir dikkat et en ufak lekelenme bile önemli diye uyardı detaylı ultrasona gönderdi ordan bana rapor aldırdı kanama olursa mutlaka acile gel ben olmazsam elindeki raporla gel ve benim plesentam altta bebeğin eşi aşagıda de direk Müdahale ederler bana haber verirler diye tembihledi hep beni çok şükür kanamasız geçirdik süreci mizi 30+5 olduk inşallah bundan sonra da kanama gibi bir sorun yaşamayız ilişki yasak kanama olmadığı sürece günlük rutinine devam edebilirsin dedi bana ama agır kaldırma yüksege uzanma agır iş normal tuvalete oturma felan yasak dikkat et
Mutluuuu blueberyy00 2 gün önce lekelenme tarzı kanamalarım başladı, bir müdahale yapılmadı özeldeki doktorum tarafından da devlette de, ağrı kesici serum dışında.nasıl ilerliycek bundan sonra süreç hiç öngörememek bu geçici mi hep olacak mı yada kaybedicek miyim diye düşünmektense en kötüye hazırladım sanırım kendimi
Oztrksadiye İlk gebeligimde aptal bi doktor benide aynı şekilde korkuttu birsürü saçma seneryo yazdı cahildim çok yıprattım kendimi sonra doktorumu aradım bana çok kızdı daha yeni gebesin plesanta 28 haftadan önce yukarı çıkmaz öyle birşey olsa ben sana söylerdim dedi dedigi gibide oldu ben normal dogum yaptım doktoru değiştir
Esindoruk Oztrksadiye ben 6dra 2farklı şehirde görüştüm plesenta rahme yapışık çok az kısmı ve sol alt kısmı kapatır şekilde 6sı da rahminim alınabilrceğini söyledi yani ihtimal her doğumda her ihtimal var sonuçta 35. Haftadym bu haftaya kadar şükür ne kanama ne bişy oldu haftaya pazartesi alacak bebeği
Mutluuuu Oztrksadiye lekelenmelerim başladı ama canım 2 gündür azar azar geliyor doktor haklıymış belkide,bende enfeksiyonda çıktı 2000 mg antibiyotikte kullanıyorum enfeksiyon yapar mı bilmiyorum
Kbrgrc Esindoruk merhabalar bana da doktorum Rahime yapışabilir plesantan dedi. Eski sezaryen yerime denk gelecekmiş plesanta yukarı çıktıkça. Sizin daha önce sezeryan doğumunuz olmuş muydu ? Biz şu an 17 haftalığız
arsaynl N-23 sen de ev içinde biraz daha hareketli olmaya çalış,dizi izle,kitap oku,balkonda otur bazen . Bu uzun bir süreç çünkü sen benden altı hafta öndesin. Bana bu söylendiğinde 14 haftalıktı bebek
N-23 arsaynl yapıyorum ama aklıma geliyor üzülüp hemen bu uygulamada yazmaya başlıyom, inşallah güzel olur herkes içinde hepimiz içinde boşuna korktuk deriz 🤲🤲
Kbrgrc Mutluuuu gebeliğiniz daha yeni, benim de öyleydi 14. Haftada çok şükür 16. Haftada biraz yukarı doğru çıkmış plesanta biraz ucu geliyor rahim ağzına şimdi. Rahim büyüdükçe plesantayı da yukarı doğru çekiyor dedi doktorum istirahat edin kendinizi çok yormayın hayırlısıyla çıkar yukarı doğru
Mutluuuu Kbrgrc inşallah çıkar lekelenlemelerim başladı 2 gündür tam moral topladım çok kötü hale geldim yine. 1 haftalık raporluyum sonrası iş. Allah bütün hamilelere kolaylık versin
Oztrksadiye N-23 8 yıl geçti hiç hatırlamıyorum ama aşagıda hala demişti yatarsın hep kanaman olur sezeryan olursun gibi kötü şeyler söyledi hiçbirini yaşamadım
N-23 Esindoruk hiç takma bak seninok az kalmış, Rabbim büyüktür bizede bir selamet kapısı açacaktır inşallah🤲 doğumlu pazartesi günümüydü sizin
Esindoruk N-23 evet haftaya 11 nde beni takip et :) müjdeli haberi verrim inşallah işte bebek küvezde kalabilir 4doz ciğer geliştirici yaptık ama yine de belli olmaz henüz 2400 kilosu
N-23 Mutluuuu umutsuzluk yok Rabbim büyük buda bizlerin imtihanı hem biz daha güçlü anneleriz öteki annelere göre gün gelecek bunuda bebişlerimizle atlattık diyecez.. Rabbim o kadar büyük ki taşıyamayacımız yük vermez demekki biz taşıyabiliyoruzki sınadı… Bende her daki saniye korkuylayım wc n ye gitmekten bile korkuyorum… Ama Allah’a bıraktım inşallah bizlerinde yüzünü güldürüp mucizeler yaşatır tek çaremiz dua 🤲🤲🤲🤲