24serap Kızlar ınstagramda kaan bebe sayfasından bebeğim için yorgan aldım 100×150 boyutunda dedi ürün elime geldi 80 e 135 çıktı aradım kabul etmiyor. Nereye şikayet edersen de et diyor. Sizden ricam sayfayı şikayet eder misiniz ve bu sayfadan ürün almayın
Minnosmino23-23 24serap fatura var ise be sayfanın vkn si varsa tüketici hakem heyetine şikayet edin biraz uzar ama olumlu sonuçlanır inş
24serap bdenerigokce evet Kaanbebe sayfanın linkini de paylaştım https://instagram.com/kaanbebe_?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
24serap Minikperi öyle mi bilmiyordum silmeye çalışıyorum ama silinmiyor düzenleme süresi dolmuş galiba
24serap 24serap iade almıyor almadığı gibi nereye şikayet edersen et diyor ve öyle bi sokak ağzıyla ki hamile halimle sinirim tepeme çıktı. Ve sayfasında yorganları 100 e 150 olarak anlatıp 80 e 135 çıkınca biraz kısa kalabilir diyor 15 20 cm kısa kalmaz heralde 5 cm den bahsediyor sanki resmen yalan konuşarak satış yaptı ebatları söylemiş olsaydı almazdım çünkü bana lazım değil o ebatlar
24serap Minnosmino23-23 yasal sayfayım dedi fatura göndermemiş bugün geldi ürün. Ama benim dekontum ve wp yazışmalarım duruyor. E devlet üzerinden tüketici hakem heyetine başvurdum. Eksik olan bişey var mı diye p.tesi günü de fiziki olarak başvuracağım. İkiz hamileyim ve 34. Haftadayım bu sıcakta boş insanlar yüzünden uğraşıyorum ve enayi yerine konmak zoruma gidiyor