Mavimsii_56 se2206 hic bilmiyorum dr genelde bu tarz seyleri söylemezdi 😂 güzel iyi fln kelimeler kullanırdı sadce😏
Cimcat se2206 hiç hatırlamıyorum ama takılmayın bunlara doktorunuz gerekli gördüğü tüm açıklamaları yapıyordur size sadece sağlıklı beslenin ve rahat olun
Yasemincee26 se2206 niye öğreniyorsunuz sormayın doktorunuza. Sürekli stres yapar bu durum sizi . Ben hiç sormam mesela gecen ay tedavi geçirdim şuan transfer bekliyorum ama hiç sormam kaç cm vs. Sadece kaç tane oldugunu yumurta toplandıktan sonra öğrendim onu da
se2206 Mavimsii_56 doktor yumurta boyutu olarak 8 9 10 11 gibi rakamlar söyledi de ,acaba az mi dedim doktor normal dedi de daha 4 gün iğne vurdum ama. Kendi kendime kuruntu da ediyo olablirim bilmiyorum 🙄
Mavimsii_56 se2206 bnde öyle biseyler duyuyodum pc yazıyolar ya iyise iyidir daha smdiden kafana takarsan oooo😂
Sevimli-tosbikk se2206 se2206 evet canım bu şekilde ilerliyor gerek görürse iğnenin dozunu yükseltir zaten benim 6. Yada 7. Gün büyümüşlerdi 19 21 21 falandı sanırım
Blossom se2206 Tabii ki büyür. Bana doktorum bu süreçte stres olma yumurtalar etkilenir dedi. Yüzüm düşük olunca hemen soruyordu ne oldu bir şey mi var stres olma diye 😄 Merak etme doktorun yumurta durumuna göre dozu ayarlıyor zaten.
Mzzz Hiç hatırlamıyorum yumurtalarının boyutunun zaten anlamamışımdır muhtemelen 😂🙏 canım zaten sorun olsaydı doktorun mutlaka söylerdi ayrıca iğneler onları dahada buyutucektir 🙏😇
se2206 Sevimli-tosbikk himm inşallah benmde büyurler o kadar canım. Yarın 7. Gün ek bir iğne var önceden çatlamamasi için. Salı günü de kontrol var. İnşallah güzel şeyler söyler doktor.
se2206 aybukekurt55 önceki denemem de az yumurtam vardı. Başarısiz olunca korkuyorum canm büyürler değil mi 😊
Sevimli-tosbikk se2206 ben sadece gonal f kullandım birde Decavit kullandım folik asit vitamin zaten başka birşey kullanmadım inşallah güzel haberler alırsın canım
Blossom se2206 Çatlamaması için iğne verdiyse yeterince büyümüştür. Belirli olgunluğa geldikten sonra çatlıyor çünkü.
Nurbusra_ se2206 bu süreç kişiden kişiye değişiyor mesela ben iğneleri 16 gün kullandım yumurtalar anca büyüdü bence hiç stres yapma 4.günden büyümeye başlamış böyle devam eder inşallah stres yaptıkça kalitesi düşüyormuş aklında bulunsun hep olumlu düşün 🥰
Nurbusra_ se2206 bazı kişilerde yumurtalar belirli bi büyüklüğe gelmeden çatlayabiliyor önceki denemede az yumurta oldu demişsin belki daha fazla olup erkenden çatlamış olabilir o yüzden çatlatma iğnesini erken vermiş olabilir doktorun
aybukekurt55 se2206 büyüler canım sen iğnelerini kullanmaya devam et bir de keçiboynuzu pekmezi ye çok etkili oluyor
se2206 Nurbusra_ tamam canm olumlu olmaya çalışıyorum ama bazen kara bulutlar cökuyor. Güzel olcak sonu inşallah.