1prensesannesi__ Kızlar galiba ben hamileyim 🥲 predictor early yaptim yapmam tutarim kendimi dedim ama adetime 7 8 gun var nerdeyse asiri derecede silik cizgi cikti ve 1 dk icinde cikti gözle goruluyo ama kamera da gorulmuyo
Bahar6667 1prensesannesi__ erken gebelik testi al birde canm yada yarın sağlık ocağı git kandan baktir
KuzeyinAnnesi10 1prensesannesi__ canım kan ver hemen yükselme olmuştur benimde 8 gun önce prodictorle çıkmıştı
ferhpnar 1prensesannesi__ bence bekle biraz daha bende ondan yapmıştım silik çıktı ama gebe değildim. Ama inşallah sende vardır canim
1prensesannesi__ LovelyMom_ hadi inşallah vardir icimden var diye geciyodu ama bu kadar erken ogrencegim aklima gelmezdi
1prensesannesi__ Aslinda erken daha çıkmaz umudu ile yaptım ama cook silik cizgi görünce napcagimi bilemedim resim cekmeye calistım telefonda gorulmuyo
Lunalunay 1prensesannesi__ flash ile çekip siyah beyaz veya efektlerle oynayınca belli oluyor ben de öyle yaptim
1prensesannesi__ ferhpnar ben 2 ay once ondan yaptim negatifti aksam baktim silik cizgi vardi kan verdim cikmadi ama kuruma cizgisiydi belliki cunku arada 8 saat var ama bu 1 dk icinde cikti 60 saniye gecti 2. Cizgi cikti
YncaY 1prensesannesi__ Ayy gözünüz aydın inşallah hamilesinidir resim yüklesene canım çok merak ettim 😃
1prensesannesi__ YncaY resimde cikmiyo ya kirip içine de baktim kesinlikle cizgi var ama resim cekmeye calsitim gorunmuyo telefonda
Yaseminanc Bende de adetime 1 hafta kala yapmıştım erken gebelik testinde silik çıkmıştı kan vermiştim gebe olduğumu öğrenmiştim inşallah sizin de hayırlısıyla öyledir.
1prensesannesi__ Yaseminanc evet su an tam 1 hafta var haftaya bu gun adet günüm çok değişik duygular icindeyim
Temmuzmucizesi26 1prensesannesi__ çok sevindim canım benim daha geçen senle konuşmuştuk 🥰 bence hemen bir kan ver kesinleştir sonrasında keseye gidersin adetin biraz daha geciktikçe
1prensesannesi__ Temmuzmucizesi26 evet konusmustuk senle daha kan vermedim ama insAllah negatif gormem kan sonucunda 🥰