Nuraslanklc İlk gebeliğe göre ikinci gebelikte karın daha erken çıkar diyorlar tecrübe edenler var mı? Doğruluk payı nedir 🤔
Bircanm Nuraslanklc ikinci gebeligim 10+5 olduk ve alt karında çıkıntı var normalde kilom var biraz ama bu kilo değil eminim 😅
Egeminannesi Nuraslanklc evet cnm kesinlikle öyle ikincide daha çok erken çıktı bebeğin kilosuyla alakalı glba ilki geriden geliyodu bu sefer önden gidiyor 😅😅 33haftalık oldu şuan koca top gbi 2300 olmuş kilosu
pinkpanter72 Nuraslanklc o tamamen senin karın yapınla alakalı bir durum benim ikinci gebeliğim karnım ilk gebeliğim gibi küçük yani ilkinde doğuma gititğimde doktor bile espieisini yapmıştı bu göbekle mi dopuracan diye
Nuraslanklc Bircanm 12 haftalık olucaz altta çıktı biraz ay bu ne anlamadım 😄 göbek mi bebek mi normal de yok böyle bi gobegimde yani üstüne birde zayıfladım zaten
Filizsz Bircanm benimde oyle ilk kızım da gec belli oldu karnm simdi altımda cikinti var sanki ortadn ayrilmis alt daha sis gibi 🤣 göbekli göbekli dolanıyorum ortalıkta 12 haftamdym bakalm. Cinsiyet belli olcak mi 🥰
Bircanm Nuraslanklc hamile kalmadan önce olan göbeğim eridi ilk hamileliğimde kilo almadım zayıfladım bundada aynısı oldu o yüzden diyorum bende göbek değil bebek diye 😂
Nuraslanklc Bircanm dimi ama ya insan kendini bilir kimi hemen yok canım daha ne bebegi falan göbektir o bilmem ne deyip can sıkıyor 😃😃
Migrenligebe Ilk gebeligimde karnim 16 Haftadan sonra cikmisti. Ikinci gebeligimde gunum gectigi gibi sismeye basladim. Su an 37 haftaligiz ama karnim ilkine gore daha kucuk. Daha buyuk olur sanmistim. Ilginc oldu 😂
Nuraslanklc Egeminannesi hay maşallah 🤣 ben gebeliğimi ailelerden saklıyorum henüz erken çıkması pek işime gelmedi o yüzden 🤣
Nuraslanklc Bircanm öyle yapayım bari😄 hem ben mutluyum valla çok bekledim bu anı büyüsün de seveyim az her anı ayrı güzel gebeliğin 🥰
elifnr47 İlk kızım daha çok hareketliydi onda daha çok kilo almıştım ikinci kızım nerdeyse 5 ay boyunca hareket etmedi ama daha çok zorluyor kasılma fazla oluyor 28 haftalık 🥴
Nuraslanklc Egeminannesi 🤣gorusmemeyi tercih ediyorum çünkü zaten zor geçiyor karnım olmasa da anlarlar diye 🤣 gerçi artık zamanı geldi söylerim heralde
Wwcansu 35+4 günlüğuz bilmeyen hamile sanmaz normalde de göbeğim var o kadar da kilo almiyom hamilelikte 2. Çocuk buda aynı o kadar yol göbüşş