piemses_annesi Gebelikte enfeksiyon neden olur? Enfeksiyon bebeğe zarar verir mi, doğumda veya doğumdan sonra sorun olur mu? Enfeksiyona ne iyi gelir?
piemses_annesi Bahar6667 teşekkür ederim 😇 ilaç dışında doğal yöntem olarak ne iyi gelir fikriniz varmı ilaç kullanmıyorum 40 haftalık olcam
piemses_annesi yanealakanealakaa ben 39+5 im şuan doğumdan sonra bebekte bir sorun olur mu diye endişeliyim enfeksiyon ağrı da yapar derler 2 gündür kasik ağrım var acaba ondan mı sancı mi bilmiyorum
yanealakanealakaa piemses_annesi sancı ağrısı belden başlıyor canım, doktora gittin mi enfeksiyonun için? bebeğinde bir sorun olmaz sanmıyorum. ileri düzeyde mi enfeksiyonun?
piemses_annesi yanealakanealakaa yok hafif enfeksiyon öyle çok deil, belden mi başlar 🫤 erkekte belden kızda kasıktan olur demişlerdi iki gündür kasık ağrısından mahvoldum ağrısı belime vuruo belden başlamadı ama
AmineSH Nioli yağını çok övdüler bende sipariş vermiştim sonra hastaneye sancıdan dolayı yatış verince daha kullanmak nasip olmadı 😂😂
piemses_annesi yanealakanealakaa 2 gündür kasıktan mahvoldum umarım gerçek sancidir bari cektigime değsin 🥲😅
piemses_annesi yanealakanealakaa kız gör sen bir kasigima baskı yaparken diğer yandan gogusume vuracak resmen şok oldum 😅😂
yanealakanealakaa piemses_annesi ayy nasıl hareketli öyle 😅bizimki de karnımda hareketliydi doğdu asla baş edemiyorum şu an. inşallah uslu bir şey olur bebişin 🌸🧿