Mrvcakatt Birinde seferde 3 kez , birinde 1 kez geldi. Igne vurulmaya gerek var mi boyle gecer mi , artarsa igne vurulayim mi
Bebegim3444 Mrvcakatt kanama alanı varsa eğer ki rahimden yavaş indiği icin bir sure kanamalar devam eder demisti doktorum ki benmde o sekilde 2 hafta dewam etti hep kontrol altındaydım. Kırmızı kan şeklinde ise doktorunuza danışın ama kahwerengi ise eski kalan kan geliyor denektir.
huzunkovankusu Mrvcakatt kahverengi kalıntı oluyor genellikle korkmayın. Yani eski kanamanızdan temizleniyor rahminiz. Ama yine de risk almadan bi hekimle görüşmekte fayda var
eda9616 Mrvcakatt kan boşalması bende de oluyor akıntı da oluyor doktor olur diyor siz yine de ihmal etmeyin
Mrvcakatt Bahar6667 bebek hareketleri var 19 haftalik hamileyim de 3 gun once gittim uzan artarsa igne vurul dedi
Mrvcakatt Bebegim3444 tamamdir kirmizi kan olursa direk gidecegim igne vurulmaya. Benim 13 gun oldu da bakalim . 4 gun once gittim de yeni
Burisinannesi Mrvcakatt şuan ikinci bebeğime hamileyim ve her ikisindede kan gördüm direk iğne verdi doktor. Şuandada progestan yapıyorum 10 gün yap dedi doktor düşük ihtimaline karşı. Aynı zamnda kan uyuşmazlığı var bizde onun içinde yapıyorum kan görünce
Mrvcakatt Burisinannesi dogrudur benim hep dusuk tehlikem vardi da , 16. Haftalik oldugunda dusuk tehlikesi azaliyor dediler o yuzden dikkat etmedim azicik