Sdknurr FatmaDkmts hayırlısyla kuçağına almayı nasip rabbim serra ismi kıızmın kaderi gibi ondan başka isim düşünemiyorum çok laf eden oldu ama ben değişmiçem yastığını emziğini bile yaptırdım
FatmaDkmts Sdknurr amin canım Rabbim seninde saglicakla kucağına almayı nasip etsin kimseyi dinleme bence kendi ve anlamı çok güzel bi İsim ❤
Slc Bahar6667 insan çok kararsiz kalıyor ya bide çevreden aptal saptal şeyler söylüyorlar aman vere kopek ismi huma boş liya yarıda klmis gibi zart zurt kndimize baklm sağlıkla gelsinler 🥰
Bahar6667 Slc evet cnm cogu kişi çok beğeniyor hüma yo bazıları o ne öyle diyo ama karar verdim hüma olcak
Slc Bahar6667 bende çok beğeniyorum Ayşe Huma istiodum babsi aseli sevdi Asel mina düşündük ama bence herkesin hüması başka sevdiğiniz ismi verin bebise anlamı güzel hem
plajterligi Bahar6667 ortaokulda dersanede bi arkadaşım vardı adı Hüma Leyla ydı o kadar güzel o kadar çıtı pıtı bi kızdı ki güzel sanatlara da çok yatkındı sonradan naptı bilmiyorum ama Hanım hanımcık biriydi o dönemler