bsra4213 Kızlar bu sefer erkenden test yapıp üzülmek istemiyorum kaç gün sonra yapsam net sonuç alırım
Emsl bsra4213 Normalde 3 4 gün kala çıkıyor ama bende 2 gün geçince dayanamayıp yapmıştım pozitifi gördüm bence yapın bugün gönlünüzce olsun🥰
yslnrsh bsra4213 bence birkaç gün daha bekleyip hemen yapın 4-5 eylül gibi sonuçta adet tarihi de oynayabilir 1-2 gün
Cyln00 bsra4213 ben adetim iki gün gecikince yapmıştım çıkmıştı ama uzmanlarda daha geç yapılmasını tavsiye ediyolar net olması için
bsra4213 yslnrsh evet bende öyle düşünüyorum pazartesi salıya kadar beklicem ama adet tarihim sekmez hiç sadece öne çeker
bade-06-bade Benimde adet tarihim hiç sekmezdi 31 Ağustos da olması gerekiyordu olmadı bugün gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bir kaç gün daha bekleyince pozitife dönüyor mu bilgisi olan var mı acaba
bsra4213 bade-06-bade dönüyor ben çok gördüm böyle burda pazartesi salıya kadar bekle bende beklicem dayanamazsam pazartesi kesin yaparım hiç adet sancım da yok normalde 1 hafta öncesinden göğsüm ağrımaya başlar
bade-06-bade @"Busracbn58 benim de bir hafta önceden kasık ağrısıyla başlardı ne ağrı ne sızı sadece sağ kasığımda batma oluyo çok nadir
mucizeolsunn bsra4213 benim de aynı hâlâ adet olmadım test yapmak da istemiyorum ovulasyon testi vardı dedim onu yapayım koyu çıkarsa iki çizgi de hamilelik testi de yaparım dedim baya silik çıktı ümidim kalmadı normalde hiç gecikmez geçen ay da gecikmişti bu ay da 🤷
Aleylis Hamile lakmadan önce çok test yaptım önce yada sonra farketmeksizin negatif ama eğer hamileysen önceden bile çıkıyordu ben adete iki gün kala yapıp gördüm. İçindeki stresi ve heycanı anlıyorum yapmak istiyorsan bekleme yap
iremsarier bsra4213 bacım reglin gecikmesinin en az 7 gününü bekle 7 ve üzeri gebelik demek bazen 1-2 senelik evli olanlar da yaşanan yeni şeylerden dolayı regl gecikmesi yaşanıyor huzurlu bir sonuç için 7 gün ve üzeri olduğunda test yap kan içinde 10-15 gün gecikmende ver ben öyle yaptım güzel sonuçlar aldım kanı çok erken verdiğinde negatif çıkma olasılığı oluyor