EylulAlyaMomm Sevalinkaa nasıl biri nihan hanım ben bi kere denk geldim çok pimpirikli gibi geldi ama takipli hastada nasıl deneyiminizi paylaşır mısınız lütfen
Ssardag EylulAlyaMomm nihan hanıma gittim geçen hafta sadece bir imza için bizi hastanede saatlerce oyaladı asla odaya bile almadı muayeneden sonra. Doğum için hiç güven vermedi devlet hastanesi gibi muamele gördük.
Sevalinkaa Ecemnm ben kendisine gidiyorum 32. Haftamdayım her gittiğimde ben sormadan bilgilendirir beni. Saçma sapan sorularıma da yılmadan cevap verir. Sadece vitamin konusunda katı biri inat etti içemiyorum diyorum içeceksin diyo 😂
EylulAlyaMomm Sevalinkaa en azından bir şeyleri iç diyor ben kendim bunu kullanmalı mıyım diye soruyorum 😅
Ecemnm EylulAlyaMomm ay aynı ben geçen OMEGA kullaniyimi dedim hayır dedi semiz otu balık ceviz ue dedi d vitaminim eksikti 3 ay dolunca başlarız dedi geçen basladinmi dedi yok dedim siz boule dediniz dedim yok başla dedi çok değişik birşey anliyamadim😂😂
Sevalinkaa EylulAlyaMomm geçen hafta mecburen Ünal beye muayene olduğum için 10 günlük kntrl süresinin bitmesini beklicem yoksa sigortasız 1100 lira ödersiniz dediler. 😵💫
EylulAlyaMomm Ecemnm ben 5. Aya girdim bı folik kullandım bu zaman kadar kullan da demedi bırakta demedi 😂
Nuuur1111 Ssardag Bende Nihan hanıma muayeneye gidiyordum dediğiniz gibi çok fazla bekletti bizi ve muayenelerde asla detay vermiyor ve aşırı soğuk davrandığı için Fatma hanıma geçiş yaptım
EylulAlyaMomm @Ssardag Yaa işte herkese aynı olmuyor veya gününe mı denk gelmiyor diyelim bilmiyorum ki paket aldım mecbur orda olacak doğum en iyisini seçmeye çalışıyorum
Ecemnm EylulAlyaMomm yok ben paket aldım 23 bin TL siz kaça aldınız ? arkadaş sigortasız herhalde ondan dedim sigortasız fiyatı diye