zzynpcbnn Kızlar selam 9 hafta 6 günlükken bugün bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkekmiş 🥰 2. Oğlum olacak inşallah merak ettiğim sizce erken değil mi cinsiyet değişme oranı var mı? Tabiki sağlıkla gelsin inşallah ancak çok erken söyledi doktorum 😂😂
sem1 9.haftalıkkem nası öğrendiniz doktorlar tahmin yürütse bile 10.haftadan önce öğrenmesi yasak diye biliyorum
zzynpcbnn sem1 yarın tam 10 haftalık oluyoruz inşallah ancak ben bile direkt aa erkek dedim ilk oğlumda da aynısı olmuştu ona da doktor söylemeden erkek gördüm demiştim bu gebeliğimde de aynı 😂😂
zzynpcbnn Ceren0735 ultrason görüntüsü var ancak tam o anda çekmedi bende gördüm direkt aaa erkek dedim doktor da evet büyük ihtimal erkek dedi görüntü nasıl ekleniyor buraya bilen varsa yükleyeyim
Ceren0735 zzynpcbnn ana sayfada 3 cizgi var ordan resim yükle var siteye yönlendirecek resim yüklüceksibşz kopyala yapıcaksınız link o kopyadıgjnız link buraya mesaj bölümüne kopyalıcaksınız
zzynpcbnn Ceren0735 benim ultrason kağıdımda farkettiysen direkt bacaklarını açmış duruyor 😂😂 ilk oğlumda aynısıydı 😋😂😂
Bride_6470 zzynpcbnn bana 10 haftalıkken doktorum daha yeni gelişiyo cinsiyet yeri o yüzden belli olmaz dedi garip valla
zzynpcbnn Bride_6470 bende şaşırdım doktor cinsiyeti söyleyince bakalım ileriki haftalar neler gösterecek
Elif004 zzynpcbnn banada 9+3 de erkeğe benziyor dedi devletteki doktor. 12+3 de de özeldeki doktorum kıza benziyor gibi 16. Haftada gel netleşir dedi bacakları çaprazdı göremedi 😂😂😂
Songul-12 14 +4 te banada kıza benziyor dedi ama bacak arası boş net bişey söyleyemicem dedi sürekli kapatıyor bacaklarını dedi 16da gel netleşir dedi