Eliif98 Ay arkadaşlar son 40 gün ama bana bi geçmiyor ki sormayın ağrım sızım öyle çok yok şükür ama ilk doğumum endişe heyecan korku hepsi bi arada korkmayayım diye hiç bişey bilmeyerek doğuma girip görücem 😂😂
Mlsfcr Eliif98 son 49 bizimde ilk doğum olacak doğum şeklide belli değil hala hayırlısıyla zamanında gelsinler sizin cinsiyetiniz ne acaba
bebem0142 Mlsfcr bizimde son 49 ☺️ neler aldınız alışveriş olarak Ekim’de dogacaklar inanın ne alacağımı nasil alacağımı bile bilmiyorum 😂
Eliif98 Mlsfcr benim erkek sizin ne 🌸🤍doğum şeklini genelde bi sıkıntı yoksa doktor söylemiyor zaten normal olarak düşünülüyor kendi isteğinle sezeryan olacaksan söylemelisin gün verir
Mlsfcr bebem0142 hastane çıkışı 10 lu takım aldım yenidoğan yerine 0 3 ay aldım iki tane 5 li takım iki tane tulum beyaz zıbınları çorap iki yedek eldiven iki yedek şapka küvet seti battaniyesi ve puset bu haftada beşiğini alacağız inşallah deterjanı istedim gelince yımayıp ütüleyeceğim artık
Eliif98 bebem0142 ay bende geç kaldım diye telaşlanıyordum tek değilmişim büyük eşyaları kaldı bizim beşik galan kayınvalidem alıcak onu bekliyorum puset puset içi falan duruyor :)) hastane çantamı pazartesi hazırlamış olucam mutlaka
Mlsfcr Eliif98 devlete gittim en son makat geliş dedi şuan ama tabi doğuma kadar ne olur bilemiyoruz sonuçta yine bebek seçiyor doğum şeklini
Mlsfcr Eliif98 amin canım inşallah beşik aldınız mı siz acaba anne yanı park yatak istiyorum ama bulunduğum şehirde gidip bakabileceğim pek seçenek yok internetten alacağım
Eliif98 Mlsfcr ben prego miami basic oyun parkını beğendim anne yanı da oluyor park yatakta eşimi ikna edebilsem onu alırdım ama kayınvalidem gösteriş seviyor işleyişten çok tahta beşik alacak büyük ihtimalle şu çekmeceli olanlardan
Eliif98 Asel-2023 sen yine tecrübelisindir bilmediğim şeye doğru adım adım gitmek çok tuhaf gerçi her doğum aynı olmuyormuş seninde o çıkmazlık olur benim ise aklımda bi sürü soru açılmam olucak mı çok mu ağrım olur sancı nasıl oluyor falanlar filansalar :))
__mom1 65 ama ben hemen doğsun istiyorum 🤩🤩🤩 ilk zamanlar hamileliği doya doya yaşayım geç doğsun diyodum şimdi hemen sarılmak istiyorum 😍
Eliif98 __mom1 ay asıl zaten 50den sonrası geçmiyor bi türlü 8 ay bitti şu 40 gün bitmiyor şafak sayanları şimdi anlayabildim
Asel-2023 Eliif98 birinci 41+6 da ikincisi 40+2 ama bu 32 haftalık hamileyim sancılarım başladı 2 hafta daha sabretmeki iğne yapıldı serum hap azalma var ama tamamen geçmedi 🤣🤣 her çocuk ay i olmuyor malesef 🤣🤣
Busrayilmaz18 Eliif98 benimde son 40, biraz riskli geciyor 2 haftaya doguma alcak doktor ama günelr gecmiyor sanki🥹🥹 bi an önce sağlıkla kavusmak istiyorum yolunu cok gözledim cünkü.