Ay 29 ağustos muane gittik ama saç baş kötü hatta altan bakmaz üsten bakar yollar dedim 37+5 di neysee gittik el kol salaya salaya sonra ilk nst gir dedi girdik birşey yok sonra altan bakcam dedi baktı sonra ben, kasılma hisetim dedi sanki belimde ağrıyodu tekrar yürü nst bağlan dedi gittim yürüdüm ana agri girdi bana nst biraz geçti sonra sancı cıkti he bu arada bel fitik siyatik var normal yasak doğum sonra doktor yanına gittik bans demezmi sancın var hadi doğuma sezaryana ya hazır değilim kendimi kötü hisediyorum o yüzden doktora gitceniz zaman hep jilet gibi olun cıdden bak sonra aile haber verdik eşim çanta gitti getirdi beni aldılar amilataneye sipınal anestezi yaptılar ama çok korkuyorummm diyorum ki ben korkuyorum çok yatırdılar önümü kapatılar sıcaklık kaşıntı ıynelenme giti bi his sonra doktor geldi iki konuştu gözlerimi kapatım sonra bi bastırdı dedim bidem bulanıyor yaa benim ama sureklı bidem bulanıyor benim diyorum bebiş çıktı bana gösterdiler ama bidem bulanıyor bakamıyorum aglıyo falan, şaşkınım bagriyo falan sonra diktiler cıkartılar oda bi gittim bebiş kucakta kaynanam almiş kızım doğdu annem diye seviyor ben yokum sanki annem hemen agladı falan sonra agri oluyor ilk yuruyuş zor arkadaşlar ya gaz sancısı 4 günlük olduk daha yeni az buz topluyorum, kendimi zor yani allah doğuma giden herkese yardımcı olsun he amilatan korkmayın sonrası zor amilat değil