Tugba_turk46 Bu ayda büyük bir umutla bekliyoruz hayırlı haberi 11 Eylül’de doktor kontrolüm var inşallah o gün gittiğimde güzel haberler alırım Eylül bizlere umutlu gelsin 💖bat aynı olan kızçeler ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz 🥺
Tugba_turk46 YncaY Hayırlı haberler alırsınız inşallah bir hamileyimmm postu açınn😍sizin 4 gün kalmış asıl bana zaman geçmiyor🥲
YncaY Tugba_turk46 ayy bilmiyorum ki hamilemiyim değilmiyim ara ara adet sancısı vuruyo çıkıyo böyle 10 15 saniye falan bide sağ kasığımda batmalı ağrı oluyo :))
Tugba_turk46 YncaY Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım ilişkinin üstünden 11,12 geçtiyse testte çıkar istersen evde test yap gecikmen olursa tekrr yaparsın🥰
YncaY Tugba_turk46 Geçtide geç döllenme falan olup çıkmazsa moralim bozulur ondan en erken adet gününden 1 gün önce yaparım ☺️
Tugba_turk46 Lumlum pkos var koktrole gidicem birde gebelik için konuçcam 6,7 aydır deniyoruz olmuyor
Lumlum Tugba_turk46 anladım geçmiş olsun gidince bi ultrasonla bakar belki varsa görürsünüz 🥰 ama adet geçmeden kan almıyorlar :(
Tugba_turk46 Lumlum ayyy inşallah benimde düşüncem o yönde öyle süpriz bir şekilde öğreneyüm istiyorum hayırlısı benim doktorum alır adetten önce daha öncede almıştı en azından o gün varsada yoksada kesinleşir ay beklemek ne zorr