TugcEsila Dnyaa56 diğer yazanların ne demek oldugunu biliyomusunz bilen varsa onuda yazsa keske ☺ bende bilmiyorm
Gul244 Dnyaa56 sağ alt köşede GS yazan kese boyutun altindaki kaç haftalık olduğun ve tahmini doğum tarihin canm
Dnyaa56 Gul244 normalde son adet tarihime göre 5 haftalık ti keseyi gördügümde ama doktor 4 haftalık diye yazmış bide sizce 5 haftaliga göre kese boyutum iyimi
Gul244 Dnyaa56 Dnyaa56 ona takılmayın bence ultrason ölçümüne göre 4 haftalık yazıyor gayet iyi kese boyutunuz haftaniza göre
Dnyaa56 Bekledigimmucizemm normalde 5 haftalıktı keseyi gördügümde doktor son adet tarihimi bile sormadı kendi kafasına göremi 4 haftalık yazdı acaba
kaderkurt7292 0,40 cm kesen 4 hafta 1 günlük bebeğin 05.05.2024 son adet tarihine göre doğum tarihin canım
Dnyaa56 kaderkurt7292 sizce iyimi kese boyutu flen birde aslında ben keseyi gördügümde 5 haftalık hamileydim son adet tarihime göre doktor 4 haftalık olarak yazmis
Bekledigimmucizemm Dnyaa56 yok kese boyutuna göre ultrason kendisi hesaplıyor onu gayet iyi ama arada bir hafta önde veya geride olması sıkıntı değil zamanla eşitlenir o