Dlk4154 Bende her ay belirti gibi şeyler yaşyrm ama her ay adet oluyrm 😔 bu ayda şimdiden başladm yine moduma girmeye sürkli karnm acıkıyo midem bulnyo gibi hissedym ama hepsi psikolojik benimkilerin göğsüm pek hassaslaşmıyo bu ayda o belirtiyi yaşarm kesin.d.d.d
Kaderbala Dlk4154 Aynen benim de öyle 4 aydır deniyorum en son ovülasyon kalmıştı onunda bu ay denedik bakalım hayırlısı 🙏🙏
Dlk4154 Kaderbala inşallah olur canm ya ben merym süresine güvenerek biraz unutlym inşşlh olur hayrlsyla dua etmektn başka çare yok doktra gittm norml çıktı herşym
Dlk4154 Omrebedel inşallah ya artık belirti aramaktan ylruldm kafama çok takyrm sürkli ağlyrm bugünlrde nedensiz.
Omrebedel Dlk4154 bu arada siz kac zamandr cocuk deniyorsnz ayruca ek olarak folik asit fln aliyomsnz
Ggggggggggg Dlk4154 en az beş gün kala diyorlar ben de beş gün kala yaptım ama negatif şimdi iki günüm var hala beklemedeyim
Dlk4154 Ggggggggggg bende 2 gün kala yapocm erken testi nasip baklm çok istdğm için olmyo galiba artk psikolojm bozldu durdk yere ağlyrm kaç gündr
Dlk4154 Omrebedel doktra gittnz mi?ben gittm bnde sorun çıkmadı eşim gitck 13 aralkta inşlh bişe çıkmz onda da yoksa mahfolurm
Dlk4154 Omrebedel olur o zaman senelerdir olmayıpda kendiliğinden olanlar varmış inşallah daha fazla bekletmez allahım
EBSO Kızlar 20 gun olmuş sizler yazalı, nedir durumunuz , insallah hepiniz hamilesinizdir. Bende aynı durumdayım.