Hayalimmucizem Arkadaşlar forumda fazlasiyla rastgeldim. Hamilelikte çok bulanti yaşanirsa genelde kiz bebek olacak diyorlar öyle mi sizce de? İnşallah öyledir🥰
ZeynepEdaa Hayalimmucizem ilk 4 ay bulanti yasadim simdi son aydayim tekrar başladı kusmalar mide bulantilari kizim olacak inşallah ama cinsiyetle alakali midir bilemedim tabi ki ☺
Efsanem Hayalimmucizem Canim benim arkadasim da coktu bulanti ama erkek oldu hayirlisi insAllah Allah kovusdursun bebeyine
dilcey iki kızım var hiç bulantım olmadı 3. ye hamileyim kısmetse erkek bebek bekliyorum bulantım yine yok bence kişiye göre değişiyor
031965 Benim ortalama bi bulantım oldu kızım olacak ama bi arkadaşın evinden koltuğundan kocasından tiksinecek kadar midesi bulanıyodu onun oğlu oldu. Bünye meselesi
Hgemr Hayalimmucizem benim çok oldu bulantım,koku hassasiyeti vardı,tatlı yiyemedim 4 ay hep kıza benziyor diyorlardı bir de 20.haftaya kadar cinsiyeti göstermedi, sonuç erkek🤭🐣💙
Tugba07 Hayalimmucizem ben 6 bucuk ay bulanti cektim hastalerde felan. Hatta 8. Ayimdayim hala tam bulantim gecmedi ve erkek bebek bekliyorum. Yani bulanti ve cinsiyet tahmini diye bir şey yok 😊☺️