Selam.. 38+3 de doktora gittim kızlar. Ultrasona girdim yanındaki kıza boy vesaire yazdırdı suyu yeterli yaz dedi. Sonra bana dedi suyun çok azalmış dedi bu yüzden çocuğu net bile göremedik. Kordonu boynuna dolanmıs, diğer kısmı da kafasının üstünde her an dolanabilir dedi. Normal doğum istedığimi söyledim engel değil ama sancıyı cok çekip çocuk nefessiz kalırsa sezeryana alırız dedi aşırı üzüldüm. İçime sinmedi devlette arada gittiğim bir doktor var , randevusuz zorla içeri aldırdım kendimi baktı suyu az değil gayet yeterli gözüküyor dedi. Kordonu cok göremedi baya uğraştı en son dolanmamış ama burnunun üzerinde dedi oval şeklinde. Yani normal doğum sırasında boynuna dolanıp sezeryan olabilirsin dedi. Ama o da düşük ihtimal dedi.
Bilmiyorum üç kere boynuna dolanıp normal doğum yapanlar varmıs ki kendi doktorum da yaptırmış. Sizce buna değer mi ne diyorsunuz ?
39 hafta oldum bugün ne gelen ve ne giden o ayrı ama her an bir hareketimde boynuna dolanacak diye korkumdan hareket edemiyorum . Önerileriniz neler ?