peri5860 naz_ozz İşte kakasını yeme olayı beni korkutuyor. Yoksa beklenir ille de normal dersek bebek için anne için yüz yıllardır uygun olan bu ama doktor ne der ise o yani. Sonuçta açılma önemli çatı önemli ne bileyim…
naz_ozz peri5860 kesinlikle risk hele 42 çok geç insan korkar beklemez ki hele açılma yok sancı yok benek iri neden bekletirsin. Çok saçma ya
peri5860 naz_ozz Ya bugün bir arkadaşım diyor ki benim doktorum 43 e kadar yolu var dedi diyor bir gün çağırıp diğer gün cagirmiyormus. Kontrole 40+5 te doğurmuş ancak benim ne zaman gelir ne bileyim
naz_ozz peri5860 benimki 41 demişti yarın her şey belli olur bakalım sezeryan alırsa sorun yok uzatırsa artık direkt özele gideceğim zaten
peri5860 naz_ozz İşte benimki de 41 e kadar beklemek riskli sen bilirsin dedi ama bence cumartesi gel suni verelim dedi bakalım artık. Dua edelim birbirimize de kendi sancimiz ile doğuralim ya.
naz_ozz peri5860 İnşallah canım rabbim sağsalim kurtarsın şimdide nişanım geldi zaten doktora gideceğim dua edelim birbirimize rabbim sağsalim kurtarsın🤲🏻
peri5860 naz_ozz Aaa öyle mi Allah’ım bir avazda kurtulmayı nasip etsin sana o vakit. İnşallah normal doğum olur kurtarirsin 😍
Heidihat peri5860 doktorun bebeğin sağlığı iyi suyu iyi eşi iyi dediyse bekletiyorlar benim kızımda suyum azalmıştı 40haftanin içine girdim sunisanci felan doğum oldu ama suyu iyi olsaydı bekletirdim dedi doktor
peri5860 Heidihat Evet en son gittiğimde iyi dedi bu Çarşamba yine gideceğim bakalım duruma göre bekletmek ister mi bilmiyorum.
peri5860 naz_ozz Tamam canım haberdar et keşke benim de nişanım gelse ya yok tık yok anasını satayım 😂😂
mommyily peri5860 bende de aynı sorun var cumartesi gününe kadar bebiş gelmezse suni verecekler bizimkilerde suniye karşı kendi sancın çok daha iyi olur diyorlar ne yapacağım bilmiyorum
peri5860 Asklim Ne dedi doktorunuz merak ettim? Beni yarın yatırıyor ya 40+4 te suni verecek aşırı Korkuyorum 😣
Busra221 peri5860 kimseyi dinleme annende olsa doktor hariç. Suni sancıyla 7-8 saatte doğurursun stres yapma
mommyily peri5860 39+2 deyim bende hala tık yok cumartesi gidicez bizde bakalım bende çok korkuyorum 🥹
peri5860 naz_ozz Ay okuyalım valla. Korkuyorum ben de ya suniden kendi sancım bana mısın demiyor gelmiyor çatım dar değilmiş şükür ama hiç normal yapamam gibi geliyor ya cesaretim kayboldu valla.