hsizyl Tgbksknttr ahsengl ben 22 haftadayim el ve ayak uyusmasi oluyo bnde tansiyondanmi diye dusunuyodum🤭
Nilay-Duru Taskaya96 ekstrem bir durum yoksa gebelikte uyuşma kramplar magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor canım. Magnezyum ile geçiyor aklınızda bulunsun
Nilay-Duru Dün kontrolüm vardı doktorumla konuştum el uyusmam çok oluyordu magnezyum başladık. Magnezyum eksikliğinden oluyor canlar. İlk gebeligimde de kullandım doktorunuzla görüşün ben dün kullandim bu gün uyuşma falan yok
Mrsfly Nilay-Duru evet magnezyum eksikliğinden oluyor magnezyum takviyesi iyi gelecektir. Bende de oluyordu önce uyuşma sonra ani kramplar.
Taskaya96 Nilay-Duru kramp değil canım bu uyuşma ellerde ve parmaklarda üstüne yatınca olduğu gibi uyuşma doktorumla konuştum normal olduğunu ve doğum yapana kadar devam edeceğini korkmamam gerektiğini söyledi neyse ki ben sürenin sona geldim sayılır 🪬darısı tüm hamilelerimize
Tgbksknttr Happymm evet ama bol su içiyorum yine de şişiyor anlamadım tuz da sıfır ama hareket yok bende de