gizemmm Bu bende hamilelikten önce oldu bi kaç kez ama aynısı anlattığınızın. Hatta uyandım kendimi zorlayıp kalktım ayak ucumda bi karaltı gördüm gayet uyanıktım yani. Sonra bilimsel açıklamasına baktık internetten çok mantıklı geldi Beyin ve vücut ilişkisinde uyku esnasında bi kopukluk oluyormuş vücut uyum sağlayamadığı için koordine edemiyormuş çok değişik. Ve genelde çok yorgun oluncaya oluyormuş Ben onu yaşadığımda aynı dediğiniz gibi hiç kıpırdayamamıştım Sonra aklıma salavat geldi salavat çektim içimden hemencecik geçti Ben nöbetten çıkıp İstanbul’a gelmiştim babam ameliyat olmıştı hiç uyumadan ona refakat edip geri dönüp işe gitmiştim uçakla Türkiye’nin bir diğer ucuna Doğuda sınır bir yer diyebilirim . Yorgunluktan ölüyordum yani. Bir daha da hiç yaşamdım Allah’a şükür 🙏🏼 Hamileyim evde hep yalnızım çoğu zaman eşim gece çalışıyor hiç böyle tekrarlamadı Korkmayın bilimsel yönünü düşünün ve Allah korur deyip dua okuyup yatın ben öyle yapıyorum
Mir Iiabstrk hiç kendini korkuya verme. Yatarken 21 besmele oku. Fatiha , ihlas, felak , nas , ayetel kürsi oku ve yat. Yine de doktoruna söyle başka birşey de olabilir olsa da olmasa da bunları oku rabbim seni ve bebeğini korusun .