Heidihat Yildizyildiz94 benimde 130gun kalmış benim bu 3.hamilelik ama genede heycan var hemen doğurmak istiyorum zaman geçmiyor oğlum 2.sinifa geçti kızımda anaokuluna vercm hiç durmicm bol hareketli bı son aylarm olcak Allah yardımcımız olsun🤲🌹
aysenurmeydan Son 53 gün kaldı 🤗 hazırlıklara inşallah pazartesi günü başlıyoruz. Yatak odası geliyor pazartesi günü sonrasında eşyalarını yerleştireceğim, hastane çantamı da yavaş yavaş hazırlamaya başlayacağım 🙏
Dicle06 Rmysnrrr benimde ara ara regl sancısı gibi sancı gelip gidiyor ama geçiyor kısa süre sonra . Çok şükür başka belirtilerim yok sen normal doğum mu istiyorsun ben sezaryen olacağım
Dicle06 Rmysnrrr Amin canım inşallah Allahım kazasız belasız sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🙏🌼🧿
Okamas61 Sehrazatt son 47 gun rabbimin izniyle insl rabim sag aalim evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Hhbnhbnjvv Merve_vrl umarım saglikla kavusuruz🌸🌸🙂 Dogum normal gozukuyor ama panik atakım ustune bebisde donmedi hayla ve 2 kat dolanmamız var o yuzden sezeryan hiss ediyorum ama doktor normal diyor simdilik