Dicle06 Mercimegin_annesii öyle hızlı geçiyor ki aslında ben de senin gibi geçmez diyordum şimdi son 8 deyiz 🙏🌼
Silaygc2110 Yildizyildiz94 merhaba 😊78 gün var su gibi geçiyor inşallah bir iki hafta içinde başlayacağım inşallah beşiğidir hastane çantasıdır felan umarım erken doğurmam hazırlıksız yakalanmam 😂😂
merve_karakoc_05 Yildizyildiz94 son 19 gün 😍 bu zamana kadar zaman su gibi gecti ama sanki şimdi geçmiyor 🥺 birde alerji oldum zorlanıyorum iyice . Dua edin annelerim sıcaklar bi yandan alerjim bi yandan. Hazırlıklarımız tamam tek eksiğimiz kızımız 😍🌸🤲
Rmysnrrr Dicle06 benimde son 6 gün, sabah akşam bekliyorum, normal görünüyor ama suni veya sezeryan olmak istemiyorum hepimiz hamişiz dua edelim sağlıkla tez vakitte alalım bebeklerimizi kucağımıza 🥰🥰🥰
Rmysnrrr senaaltinsoy1 benimde son 6 gün, sabah akşam bekliyorum, normal görünüyor ama suni veya sezeryan olmak istemiyorum hepimiz hamişiz dua edelim sağlıkla tez vakitte alalım bebeklerimizi kucağımıza 🥰🥰🥰
Dicle06 Rmysnrrr Amin canım inşallah Allahım kazasız belasız sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🙏🌼🧿
Rmysnrrr @Dicle06 @senaaltinsoy1 @Sevgi-59 @ılknursaka @“hiilalll” @_gulumm Benimde son 6 gün ara ara regl sancısı gibi ağrı dışında bir belirti yok sizin belirtileriniz varmı kızlar ? Çok stres yapıyorum doktor sezeryan yada suni sancı diyecek diye 😞
senaaltinsoy1 Rmysnrrr benimde yok belirti ama dün ebe 3 cm açılma olduğunu soyledi beklemedeyim şuan
_gulumm Rmysnrrr benim de arada belime ağrı giriyor ve kasıklarım ağrıyor. Ana benim ki ikinci sezeryan canım o yüzden 7 eylüle gün aldık
Dicle06 Rmysnrrr benimde ara ara regl sancısı gibi sancı gelip gidiyor ama geçiyor kısa süre sonra . Çok şükür başka belirtilerim yok sen normal doğum mu istiyorsun ben sezaryen olacağım
Bahar-1 Rmysnrrr doğumun başlaması için egzersizler var onlardan yap. Hurma ye bol bol. İnşallah hepimizin kolay geçer 🙏
Rmysnrrr Bahar-1 egzersizleri yapıyorum hergün ananas ve hurma yiyorum yoğun perine masajı yapıyorum inş tez vakitte kavuşalım bebeklerimize🩵💙