Samye18 Haftamdayım 51 kilo ile hamile kaldım puan 60 kiloyum 9 kilo almışım yani ama bakıyorum kendime aynı gibiyim bir karnım var farklı olarak . Yüz şişmesi kol bacak şişmesi ayak şişmesi öyle bir durumum yok hatta göğüs kafesimin kemikler bile gözüküyor hala 🙄 ben anlamadım bu 9 kilo nereme gitti kızlar benim gibi olan var mı
avakadominigi Samye18 kan hacminiz 3 kilo kadar artıyor bebeğin suyu artıyor plasenta büyüyor e bide bebek bücutt ödem derken anca
GulserenKY Şuan en az 2- 2.5 kilo bebeğe ait. Bebeğin içinde bulunduğu su artıyor. Gögusler büyüyor.Vücudunuzun her yeri dengeli aldığı için çok farketmezsiniz zaten
__mom1 Ben de 31 oldum 8 kilo aldım. Ama ben 31 hafta önceki hiçbir kıyafetimi giyemiyorum şuan 😁😁😁 Bi de benim kilo almam garip bazen haftada 1 kilo alıyorum. Şuan mesela 2 haftadır kilom aynı ondan önce 3 haftada 3 kilo aldım
__mom1 Samye18 yani ben zaten hamile kaldığımda zayıf değildim o yüzden kendimi hala kilolu görüyorum görüntü olarak 😅😅 15-16 haftalıkken aldığım elbiselerim var şuan dar geliyor demekki baya bi farketmişim 😅 o zamanlar daha 1 kilo almıştım
Arzuanne Ben 3 kilo aldım kalçam göğüslerim öyle büyümüş ki boyum da kısa dün gördüm moralim bozuldu eşim iyi iyi diyor ben hep zayıftım ince bacak ince kollar kocaman popo göğüsler inşallah doğuranca veririm
Sssssbvxx Mom_83 senin daha var bişey olmaz ya ben 6 gün sonra doğum var isim konusunda hiç anlaşamıyoruz
Samye18 avakadominigi öyledir inşallah yoksa doğumdan sonra mı 9 kilo vücudumda belli olur diye de korkmuyor değilim