Evet çok şükür bu günüme sonunda 9 ayımızı tamamladık sağ salim evimizdeyiz artık 9 gün oldu kendime geleyim post açıcam diyib de geldim😄🥰fazla uzatmadan. İlk hamileliyim 6 ayında yarıda kalmıştı o yüzden bu hep bi korkuyla geçti. Hep doktordaydık erken doğucak bişey olucak derken 38+4 bi sezeryan doğum yaptım.Aslında normal doğum istiyordum ama doktor ayakların çok şiş ben sana sünü sancı veremem hata seni doğuramam söyledi.ve ameliyat yapalım dedi.25.08.2023 (11:45)minik oğlumu gördüm o kadar çok sevinçli qarip bir hiss ki anlatamam.sonra o gün oğlumu hiç göremedim yarın artık görücem diye sevinirken kanamam başladı ve en kötüsü de (4-)bir kanım olduğu için çok zorla bulunuyor iki gün zar zor kendime geldim en kötü tarafı artık hiç bir ağrı kesici benim ağrımı kesmiyor.+bebeyimide göremiyorum artık sütüm gelmiş taşıyor resmen bi kabos gibiydi hiçkimseyede beni görmeleri için izin yok mahv oldum resmen. Allah büyük hep yalvardım bebeyime yazık kim bakıcak diye çok şükür evimizdeyiz hala boynum başım belim her yerim sızlıyor zar zor bakıyorum bebeyime.Allah isteyen herkese nasib etsin Amin🤲🏻🥰🫂
Hep Allaha sığının Allah büyük Allah hepinize sağ salim bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻