Rumeys55 Kızlar iki hafta sonra doğumum var inşallah, göğüslerim hiç dolu dolu sert değil sezeryan olacam süt gelmez diye korkuyorum,önerdiğiniz bi şey var mı süt yapması için?
mekselinaa Rumeys55 Ben 31. Haftada sezeryan olmak zorunda kaldım benimde öyleydi bestlak damla falan kullandım bol sıvı tükettim komposto falan içtim sürekli kısır süt yapıyormuş bol bol yedim falan bide sürekli sağdım elektrikli makina ile geldi çok şükür 🥰
Umutunelifi93 Rumeys55 bence kendini strese sokma gelmezse diye düşünme henüz bnde doğum yapmadım ama o kafalara girmiyorum çünkü etkiliyor rahat ol bebişi kucağına alıp mis kokusunu içine çekeceğini düşün rahatlamaya çalış olumsuzu hiçbir zaman aklına getirme sana tavsiyem Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺️
WiseMom Rumeys55 Sormakla çok iyi yaptınız❤️ Süt indirme, süt artırma yöntemleri ve işe yarayanlar için yazımı inceleyebilirsiniz naçizane bir kaç şey not ettim🙏🏻❤️ https://forum.mutluanneleriz.com/d/1650311-taze-doguran-bebegi-kuvozde-sutu-azalan-kesilen-annelersu-mevzuyu-cozelim