mommys1 Nurrsmy sağol bebiş bu ara salgın var herkes hastalanıyo ilaçta içemiyosun Allah yardımcımız olsun 🫶
Caterpillar Bende 1 hafta sürdü belki bir kaç gün daha eklenir üstüne beraberinde oğlumda oldu ben yeni iyileştim oğlumda biraz fazla sürdü o da bugün iyiydi neden anlamadım yani sulardan şüphelendim
Nurrsmy Caterpillar bende sulardan şüphelendim biraz da çiğ fındık yemiştim o da etkilemiş galiba bir abla onu yediysen o da yapmıştır dedi bende bebeğe faydalı diye yiyordum 😂
Nurrsmy Dilekonurr bende dün kontrolüm vardı gittim doktoruma ama çok şükür öyle bir durum yok zaten daha çok kucuguz inşallah vaktinde doğar bebişlerimiz
Berceste46 Nurrsmy babaannem ishal olduğunda ve biz olduğumuzda bi tatlı kaşığı Türk kahvesinin üzerinde 6-7 damla limon sıkar yedirir üzerine 1 bardak su içirirdi bişeyimiz kalmazdı ishal olduğumda hemen aklıma o gelıyo dene istersen
Nurrsmy Berceste46 evet evet bunu çok duydum internette de ilk çıkan şeylerden bir tanesi ama çok şükür toparladım pirinç lapası patates leblebi yoğurt muz tavuk falan derken 😂
Nurrsmy yslnrsh evet evet bende ilk korkmustum ama çok şükür iyiymiş bebeğim ben gece boyunca sürekli bebek hareket halinde olunca korktum ister istemez