Kuz Uyuyamıyorum kızlarrr😩😩 bu saat oldu hala tık yok. 30+1im. Herhangi uyutmayan bir şikayetim de yok biraz nefes darlığı var sadece ama uyutmayacak düzeyde değil neden böyle oluyo size de oluyo mu acaba😢😢 Zaman da geçmiyo zaten😓
edaisikkaya Kuz 38 haftaya girdim. al benden de o kadar haftaya cuma doğum olacak büyük ihtimal duygular hormonlar tavan
Zehraumut Kuz ahhh aghh uyuyamıyorum 2. Trimester sonları ama önceden güzel uyuyordum vajinama baskı yapıyor durmadan vc deyim
edaisikkaya Zehraumut 38. haftadayım ve tuvaletten kalktığım an tekrar geliyor resmen çıkamıyorum wc den
Alpelo35 Kuz 37 haftalığım midem yüzünden zehir oldu hamileleğim kor gibi yanıyor içim bıktım 😭 uyuyamıyorum da
Alpelo35 Kuz gerçekten öyle yemin ederim yandıkça istifra ediyorum doya doya yemek yemeye hasret kaldım. Sevdiğim hicbiseyi yiyemiyorum sırf midem yüzünden bazen diyorum tek bana mı oluyor ama sizleri de gördükçe yalnız olmadığımı anladım.
Alpelo35 Aygy onuda denedim denemediğim hicbisey kalmadı yok yok banamasin demiyo artık en sonunda dedim ki eşime hatta gülüştük iyi diyorum bu kadar yanmaya gırtlağım erimiyo 😂
Kuz Alpelo35 kendimi bildim bileli midemle ilgili en ufak bi sıkıntım olmadı istediğimi yer içerdim. Hamileliğimin ilk trimesterında mide bulantısından çok çektim sonra o yerini mide yanmasına bıraktı aylardır da bununla boğuşuyorum. Elbet geçecek biliyorum ama dayanması güç.. Yalnız değilsiniz merak etmeyin
Alpelo35 Kuz aynı benimde öyle oldu valla bişey söyleyim mi bulantinin çaresini buluyordum da mide yanmasının hiç bir şekilde çaresini bulamadım keşke yanmasa da bulansa diyorum şimdi en azından peynir atsam ağzıma iyi geliyordu şimdi neler neler yaptım da inada bindirdi .
Gizem_cetinbas Kuz 36+1 haftadayız bel ağrısı bacak krampları bütün uyku düzenim bozuldu bide 2 yaşında oğlum sabah erken kalkıyor oda uyutmuyor resmen uykusuz geziyorum 😔