gamzeminaaa seda2023 canım hiç korkma 31 de doğum yaptım kızıma açılma vs oldu. Kgsu iyiydi 10 gün kuvözde kaldı sadece. Solunum desteği için. Allah’ın izniyle spinal olursan herseyi görüyorsun bebişini de görüyorsun ten tene temasta ettiriyorlar. Aklın kalmasın yani çok çok iyi bakıyorlar. Korkma , stres olma Şuan da da hamileyim 28 haftalığım yine erken doğum riskim çok artık doğsa da nasıl bir yol izleneceğini biliyorum. İyi düşün cnm hayırlı doğumlar.
ElifKarata seda2023 doktrunz ikinize ayrı ayrı daha iyi bakarız derken haklı.haftasi çok erken de değil korkmayın inşallah sağlıkla alirsnz kucağınıza 😇
bebikveben seda2023 yok ya iyi düşünün iyi olsun. Sadece minik olduğu için insan kıyamıyor ama annelere öyle bir güç yükleniyor ki o an, kuzenim dokundu da emzirdi de, hiç üzülmeyin, sağlıklı olun da gerisi hiç önemli değil, hayırlı güzel sağlıklı doğumlar❤️
Kbrgrc seda2023 korkmayın Allah büyük sağlıkla kucağınıza alın inşallah hayırlı haberlerinizi duyalım. Haftası gayet iyi hiç endişelenmeyin, dualarımdasınız
benaslindayohum seda2023 korkulacak hiç bişi yok artık inşallah tez vakitte küvöz yolu çok uzun süre beklemeden kavuşursun yavruma 🤲 33+4 te 2090 gram 45 cm doğdu kızım 16 gün küvöz, 17. Gün birlikte kaldık ve taburcu oldu🤗 onlar bizden daha güçlü daha savaşçılar ellerinden gelen mücadeleyi verip toparlanıveriyorlar 🤭
seda2023 benaslindayohum evet evet çok güçlü olduklarını söylüyorlar. Minik kuzular işte insan kıyamıyor inşallah iyi olurlar hepsi
teacherozlem seda2023 kızım 33 haftalık olduğu gün doğdu şimdi 9aylık ve ayağımda sallıyorum 18. Gün çıktı yoğun bakımdan hamd olsun sağlıklı üzülme korkma
teacherozlem seda2023 her gün verdiler kucağıma hastaneden çıkmadan günde üç kez hastaneden ben taburcu olduktan sonra günde iki kez gidip alıyordum kucağıma
Prensesruya seda2023 Rabbim bebeğinizi sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin☺️ iyi düşünün iyi olsun.
nefessmommm seda2023 sağlıkla kucağına al canım nasılsınız bize de yaz müsait olunca 34+6 yım sancılarım yüksek çıkıyor
Deryalina- seda2023 Allah kolaylığını versin inşallah herşey güzel ilerler hiç üzülme çok çok daha az haftada doğanlar bile var sağlıkla gelsin bizleri haberdar et 🤗