Evrem990 Selam arkadaşlar bu kan pıhlaşması için alınan önlem vs.varmı çünkü rutin testler arasinda bakılmıyor.yani nasil oluyor önlem amaçlı bu sorunla karşılaşmamk için.yani olma riski nedir?
naneliseker_ Evrem990 önlemi : gebe kalınca iğne ve coraspirin tehlikesi; kalp durmaları ve düşük malesf hafif pihtilasma veya ağır pihtilasma sonuç değişmiyor. Ondan önlem önemli
sukran0046 Evrem990 bu yüzden düşük ve kimyasal gebelik yasadım snra dr degstrdim pıhtılaşmam oldugunu söyledi 9 ay oksapar igne yaptm karnmdan saglıkla aldm oglumu kucagıma şmdi 2.hamileligim yine aynü dr gidiyorum yine igne kullanıyorum
1palyaco Evrem990 ilk gebeliğinizse önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne hap vermezler genelde, eğer ki düşük yaşadıysanız zorunlu kürtaj olduysanız kimyasal gebelik yaşadıysanız bir sonraki gebelik için önlem amaçlı kullandırabilir .
Evrem990 naneliseker_ ama gebe kalan herkese verilmiyor bunlar hemen neden o zman önlem amacli verilmiyir
naneliseker_ Evrem990 genetik testine göre veriliyor zaten. Gebe kalmadan önce genetik test verilmiş oluyor
naneliseker_ Evrem990 dusugunuz varsa geçmişte genetik bölümüne randevu alınıyor orda kan alıyorlar 2 tüp.. birkaç aya çıkıyor sonuç Gebe kalırsa tekrar iğne ve hap kullanıyor